ASD je zmes organických látok, ktoré majú komplexný účinok na všetky orgánové systémy. Drogu syntetizoval sovietsky vedec A.V. Dorogov späť v 40. rokoch. A takmer okamžite podal úspešné výsledky u ľudí a poľnohospodárskych zvierat. Dnes sa tento nástroj naďalej používa na liečbu rôznych chorôb a recenzie týkajúce sa ASD-2 sú väčšinou pozitívne (podľa rôznych služieb je skóre 4,5 - 4,7 z 5 bodov).

ASD-2 sa vyrába vo forme roztoku, ktorý sa užíva po kvapkách (35 - 40 kvapiek na pol pohára vody).

Liečba rakoviny

Komentáre ľudí k liečbe rakoviny frakciou ASD-2 sú menej jednoznačné - existujú pozitívne aj negatívne hodnotenia.

"Môj priateľ mal vážne ťažkosti - ochorel na rakovinu čriev." Užíval som iba ASD-2 po dobu 2 mesiacov - bohužiaľ, nič nepomohlo. Choroba zostala taká, aká bola. A vôňa je strašná - akoby na bitúnku. Všeobecne sa každý môže rozhodnúť sám, či drogu užije alebo nie. Osobne som videl rôzne recenzie tohto produktu, často veľmi dobré. Pri liečbe rakoviny by sa však v žiadnom prípade nemalo upúšťať od klasickej liečby predpísanej lekárom. ““.

Nikolay, 35 rokov, Moskva

"Pred šiestimi mesiacmi diagnostikovali môjmu manželovi rakovinu III. Stupňa." To je veľmi strašidelné a kto prežil, pochopí. Dali sme si chemoterapiu. A začal som mu dávať ASD, o čom som si matne niečo pamätal. Pil niekoľko mesiacov po sebe s malými prestávkami, všeobecne bolo všetko podľa pokynov. Dal som mu aj bylinky. Po chvíli som išiel na vyšetrenie - a lekári boli šokovaní: nádor sa znížil o polovicu. Výsledkom bolo, že z toho zostalo iba 20%. Zatiaľ čo pokračujeme v kurze ".

Svetlana, 44 rokov, Arkhangelsk

Choroby tráviaceho systému

„Užívanie ASD určite poskytuje dobré výsledky pri liečbe gastritídy. Môj manžel trpí touto chorobou takmer od detstva a nedávno v noci bolesť bolesti - neutícha. A nepomáhajú ani ovsené vločky a bujóny - výživa sa už nedá napraviť. No, všeobecne, takmer zo zúfalstva, som začal brať toto ASD. Po 2 týždňoch boli všetky bolesti preč - to bolo prekvapenie. Teraz sa pozrime, čo ďalej, ale zatiaľ určite dávam 5 z 5! “

Irina, 56 rokov, Samara

Niekedy existujú aj negatívne recenzie o použití ASD frakcie 2.

"Nerád píšem negatívne recenzie a chrlím negatívne, ale ako sa hovorí, negatívny výsledok je tiež výsledok." Preto som sa rozhodol vyrozprávať svoj príbeh. Celý čas, od detstva, som mal problémy s pečeňou. Neustále robím testy - biochémiu krvi a ďalšie. Ale od lekárov nikdy nedostanem jednoznačnú odpoveď. Preto som to už vzdal a rozhodol som sa vyskúšať tento zázračný liek so strašnou vôňou. Takže po 10 dňoch som sa len zhoršil - bolesti na pravej strane sú proste strašné. Ukončila liečbu a prešla na svoj obvyklý kurz “.

Victoria, 49 rokov, Taganrog

Choroby srdca a krvných ciev

"ASD mi pomohol vyrovnať sa s bolesťou v srdci." Kúpil som drogu vo veterinárnej lekárni, pil som ju 2 týždne. Výsledky sú nasledovné: nespavosť konečne začala prechádzať, boľavé bolesti v srdci zmizli. Ráno a večer vypil iba 5 kvapiek (umyté mliekom). Teraz som zvýšil dávku na 25 kvapiek. Uvidím, čo bude ďalej. Prajem vám všetkým pevné zdravie!

Pavel, 45 rokov, Vladivostok

Ochorenie obličiek

"Už dlho ma bolia obličky, neustále užívam lieky, vidí ma lekár." Všeobecne som začal hľadať nejaké nové prostriedky. Čítal som recenzie o použití lieku ASD 2 pre ľudí, ktoré sa zdajú byť dobré, ale na liečbu zvierat - tak všeobecne vynikajúce. Do týždňa som vypil 1 kurz, ale stalo sa toto. Ospalosť - spím 12 hodín, veľmi sa unavím, mám zlú náladu. Výsledkom bolo, že jedna oblička začala veľmi zle pracovať - ​​skončila v nemocnici. Všeobecne ho neodporúčam používať na samoliečbu - určite nebuďte príliš leniví zájsť k lekárovi a opýtať sa, či potrebujete ASD 2.

Antonina, 63 rokov, perm

Posilnenie imunity

„Z vlastnej skúsenosti som bol presvedčený, že tento liek je vynikajúci na posilnenie imunitného systému. Posledné 2 roky sa mi prechladli čoraz častejšie a dokonca som raz mala chrípku. Možno ovplyvňuje vek, možno niečo iné - ale niečo zjavne nie je v poriadku s telom. Absolvoval som teda iba mesačný kurz podľa obvyklého liečebného režimu - 70 kvapiek denne. A teraz netrpím celú zimu. Odporúčam používať ako všeobecné tonikum, dobrú alternatívu k očkovaniu “.

Nadežda, 55 rokov, Moskva

"Začal som mať tiež problémy s imunitou, aj keď som mal dlho - asi 16 rokov. Bronchitída, chrípka a ARVI - sa bez nich nezaobišiel ani jeden rok." Tradičné metódy - cesnak, horčica veľmi nepomohli. Preto som sa rozhodol vyskúšať ASD. Je to stimulant a adaptogén. Už 3 roky som až na ojedinelé výnimky vôbec neprechladol. Preto určite musíte piť! Ale nemyslím si, že ako liek na rakovinu, vysoký krvný tlak atď. Ale určite to zvyšuje imunitu! “

Askat, 36 rokov, Almaty

Gynekologické choroby

O použití lieku ASD-2 pre ľudí pri liečbe gynekologických ochorení možno nájsť pomerne veľa recenzií. V niektorých prípadoch pacienti tvrdia, že náprava im dokonca pomohla získať dlho očakávané tehotenstvo..

"Môj manžel a ja sme už dávno chceli mať druhé dieťa - od doby, keď bolo prvému 5 rokov." Uplynulo však až 6 rokov a nakoniec sa pred pol rokom narodila dcéra. Celý ten čas som jednoducho nemohla otehotnieť - a v čom bol problém, lekári nedokázali pochopiť. Už som bol na pokraji zúfalstva - uvažovali o adopcii, ale potom sa rozhodli dať druhú šancu. A potom sa dozvedeli o ASD - ukázalo sa, že manželov brat lieči tuberkulózu. Rozhodol som sa to vyskúšať tiež. Smrad bol hnusný, ale jednoducho neexistovalo východisko. Po 3 mesiacoch som si konečne uvedomila, že som tehotná. Tiež som počul, že sa liečia na rakovinu - ale neviem. Ale určite mi pomohol vyrovnať sa s neplodnosťou “.

Tatiana, 34 rokov, Lipeck

"Nedávno som ochorel na drozd." Spočiatku nepripisovala žiadny význam, ale potom začali komplikácie. Potreboval som veľmi účinný prostriedok nápravy, a preto som to konzultoval so svojimi priateľmi, pretože ako mnoho ľudí nerád chodím k lekárom. Jeden teda už dávno bol liečený ASD. Dokonca sa to nelieči, ale jednoducho sa vyžaduje všeobecná prevencia. Hovorí, že imunitný systém sa zlepšil a vo všeobecnosti sa cíti energickejší. Kúpil som tento liek za smiešne množstvo 250 rubľov. Začali ste sprchovať - ​​musíte zriediť 1 ml v pol pohári vody a nasať klystírom. Len vôňa je príšerná! Ale príznaky zmizli po 3 dňoch. Myslel som, že budem pokračovať ďalej, ale na 5. deň som prestal - všetko skončilo. Sú zázraky! “.

Alexandra, 39 rokov, Ťumeň

Tuberkulóza

"Ja osobne som vďaka Bohu netrpel tuberkulózou." Ale z jednej ruky viem jeden príbeh, že kamarátka vyliečila svojho manžela zo zavretej tuberkulózy. Z tohto dôvodu pil drogu ASD šesť mesiacov - hovorí sa, že 2 krát denne, 35 kvapiek ráno a večer, v nedeľu je prestávka. A osobne som im vyliečil angínu, ktorá bola v zime strašne mučená. Všeobecne viem o minimálne dvoch skutočnostiach, ktoré potvrdzujú: ASD pomáha “.

Maria, 35 rokov, Sergiev Posad

"Pred dvoma rokmi som dostal takú nepríjemnú diagnózu - infultratívnu tuberkulózu pravých pľúc." Išli sme dávať tabletky, ale pomohli málo, ak nie horšie. Spočiatku sa zdalo, že je všetko v poriadku, ale potom sa dynamika prudko zhoršila - vo všeobecnosti som rozhodne nešiel po oprave. Pil som ASD podľa tejto schémy: 5 dní, potom 3 dni voľna a tak ďalej po dobu 2 mesiacov. Počet kvapiek sa postupne zvyšoval z 5 na 35 užívaných ráno a večer. Teraz sa zotavujem - opäť som prešla na tabletky. Všeobecne, celú cestu. Ak teda ASD nelieči, potom aspoň určite pomáha “.

Anatolij, 38 rokov, Krasnodar

Kožné choroby

"Dúfam, že moja recenzia niekomu pomôže." Všeobecne som mal nie veľmi zložitý prípad - demodikózu. Ale choroba je stále nepríjemná - a je veľmi ťažké ju vyliečiť až do konca. Rozhodol som sa pre odvolanie priateľa vypiť drogu ASD frakcia 2 pre človeka. Je to tak dobré, že som ju vtedy poslúchol. Už 2 roky nemám relapsy demodikózy. Už som na ranu zabudol. Droga všeobecne pomáha “.

Nadežda, 32 rokov, Petrohrad

"Počul som o tomto zázračnom lieku a rozhodol som sa liečiť atopickú dermatitídu." Pre tých, ktorí nevedia: ide o chronický zápal kože. Všeobecne som pila ASD 2 týždne - žiadny výsledok nebol. Lekár pokarhal - prečo si experiment dávam na svoje telo. A vo všeobecnosti má pravdu. Nápravu neodporúčam užívať - ​​aspoň sa najskôr poraďte s lekárom “.

Pavel, 45 rokov, Novosibirsk

"Celý život ma trápili vyrážky, svrbenie, dermatitída a všetky druhy alergií." Liečba tabletkami pomáha, ale aj tak neexistuje žiadny zvláštny účinok - možno je telo zvyknuté. Rozhodol som sa samoliečiť, aj keď viem, že to nie je možné - ale čo robiť. Stretol som sa s recenziami na frakciu ASD-2. Väčšinou dobré, ale nájdu sa aj zlé. Pil som 3 mesiace podľa tejto schémy: 5 dní užívania 35 kvapiek ráno a večer, 2 dni odpočinku. A čo na to povedať - som úplne zdravá! Niekoľko mesiacov ma netrápia žiadne alergie, zabudla som na vyrážky, pokožka sa konečne stáva zdravou. Ak iné lieky nepomáhajú, odporúčam vám venovať pozornosť tomuto lieku. ““.

Irina, 25 rokov, Berezniki

Doniesla mi ju kamarátka, potom, čo som sa jej sťažoval na úplnú únavu a slabosť tela, bolesti hlavy, dnes ju pijem 5 dní, 0,5 kocky 2-krát denne. Účinok je super! Žiadna únava, výtok z nosa zmizol za deň, vynikajúci nárast sily, aj keď na tretí deň došlo k zhoršeniu bolesti hlavy, ale pominula. Teraz hlien odišiel z pľúc a návaly horúčavy takmer zmizli (Všetko som si dal odstrániť pred dvoma rokmi), všeobecne je mojich 50 rokov droga super! Tu je vôňa a chuť - TIN, hlavnou vecou je urobiť všetko rýchlo a pri výdychu! Zdravie pre všetkých!

Chcem sa tiež podeliť o svoje osobné skúsenosti.
Pozeral som video o ASD 2.
V tom okamihu som nemal po jedle pocit sýtosti. Rozhodol som sa vyskúšať.
Aplikuje sa na rovnaké kurzy, dvakrát denne pred jedlom, po dobu piatich dní. Takmer pohár vody. A tri dni pauza.
Na striekačke som napočítal niekde 30 kvapiek v 8 dielkoch, teda necelý 1 ml.
Po prvom kurze začal po jedle prichádzať pocit sýtosti. Ale! Chuť na druhý a tretí kurz bola dobrá
Ale cítim, že pažerák je zdravý!

Tiež som si všimol popáleniny kvasiniek v pažeráku od výrobkov z múky.
Zabil som ich pirantelom.

Existuje tiež šoková metóda aplikácie pozdĺž Dorogova, štyrikrát denne, s nárastom kvapiek.

Podstúpila dve operácie na hydrotorax.Ešte po druhej operácii sa jej v pľúcach začala hromadiť tekutina.Nevedel som, čo mám robiť, lekári hodili rukami. Frakciu som brala na lačno 10 dní, umyla som ju prírodnou kávou. Kvapalina v pľúcach sa znížila 3-krát z 99 mm na 33 mm, čo je prijateľné. Lekári krčia plecami. Bolo to urobené zo zúfalstva, pretože. Lekári nemôžu určiť príčiny hydrothoraxu, ale skutočnosť zostáva. Tento kurz ste vypili vo februári 2020.

Moji drahí ľudia, ak chcete mať v dome všeliek a veríte mu, potom je to vaša droga. Musíte ho však používať veľmi opatrne a veľmi veriť v jeho účinok na telo. Pijem ASD-2 17 rokov, nie pravidelne, občas, podľa nálady na jeho použitie, niekedy týždenne každých pár mesiacov, raz ročne 40 dní, vždy sedím na kurze, niekedy im v prípade potreby vypláchnem hrdlo a nos a sprchujem keď je to potrebné, a ak je to potrebné, urobte mikroklyzéry. Život napokon ide ďalej a rany prechádzajú telom a prichádzajú zvonku. Ale pred 17 rokmi, keď som začal piť tretí deň po vypití 5 (.) Kvapiek, som cítil sám seba, pretože ASD vydáva zápach, a to aj cez potné žľazy. Za posledné roky tu bolo toľko nuancií. Ale to, že koná pozitívne, môžem povedať naisto. Nadežda Semjonová má knihu „ASD Elixír tretieho tisícročia, zdroj sily a zdravia“. Nájsť, prečítať. Predtým, ako začnete používať liek, prečítajte si dostatok informácií o tom, ako ho používať špeciálne pre vás, aby ste nepoškodili, nezhustili krv a nezačali s nasycovacou dávkou. Musíte vedieť: ako jesť počas užívania, koľko tekutín vypiť, ako sa nedostať do ťažkostí s alkoholom, ak sa počas liečby rozhodnete piť. Vo februári môj syn dva týždne (39,5) trpel strašnou ARVI s podozrením na zápal pľúc, všetky príznaky súčasnej infekcie, staral som sa o neho a neochorel som len preto, že som začal piť ASD, a teraz pijem, aby som zabránil koróne. Informácie na internete, čo to je a ako antivírusový program funguje. Hľadajte metódy a VERTE. Droga pomáha. Možno nie hneď, nie od prvých dní. Všetko bude v poriadku. Zdravie VÁM. Nevzdávajte sa svojej primárnej liečby. Funguje paralelne.

ASD, ako všeliek na mnoho chorôb. Testované osobne!

Zhrnutie:

Ahoj ešte raz, vážení predplatitelia, čitatelia a hostia 9111..ru!

Viete, čo je ASD? Ak nevieš, tak ti to poviem.

Čo je ASD

ASD je Dorogovov antiseptický stimulant.

Droga ASD dostala svoje meno vďaka vedcovi, ktorý ju vyvinul - Alexejovi Vlasovičovi Dorogovovi. Jeho celé meno: Dorogovov antiseptický stimulant.

ASD vyvinul A.V. Dorogov už v roku 1947 silným tepelným účinkom na mäsové a kostné suroviny a ich sublimáciou, ktorý pripomína princíp fungovania mesačného svitu.

Obyčajným ľuďom sa ASD hovorí „STUNNY“ kvôli svojej špecifickej vôni. Hneď ti poviem, že vôňa ASD pripomína vôňu zhnitého mäsa. ALE! Ak sa človek chce zbaviť tej či onej choroby, tak mi verte, že ho žiadny zápach nezastaví. Ďalej popíšem metódu, ktorá mi pomohla aplikovať ASD aj napriek vyššie uvedenému mínusu.


Princíp činnosti ASD

Na základe definície, ktorú dal A.V. Dorogov svojmu vynálezu, je táto látka antiseptickým stimulantom. To znamená, že nejde o cielený liek, ale o prostriedok na stimuláciu imunitného systému, ktorý má súčasne výrazný antiseptický účinok. Keď vstúpi do ľudského tela, živá bunka ju neodmieta, pretože zodpovedá jej štruktúre.

-normalizácia hormonálnych hladín;

-normalizácia periférneho a centrálneho nervového systému;

-zlepšuje metabolické procesy v tele;

-stimuluje imunitný systém;

-prispieva k normalizácii fungovania všetkých systémov ľudských orgánov a ovplyvňuje ich prácu na bunkovej úrovni.

Počas celej doby používania ASD bolo zaznamenaných veľa prípadov vyliečenia z chorôb aj u tých pacientov, ktorým naša oficiálna medicína „urobila koniec“. Pomocou ASD bolo možné úplne sa zbaviť aj takých chorôb, ako sú:

A to zďaleka nie je úplný zoznam tých chorôb, na ktoré ASD skutočne pomáha..

ASD v skutočnosti pomáha liečiť takmer všetky choroby.

A táto skutočnosť má veľmi jednoduché vysvetlenie. Všetci vieme, že silný imunitný systém zabraňuje rozvoju chorôb v ľudskom tele. ASD je naopak silný stimulant, a preto sa mu hovorí aj „pomocník“ imunity..

Antiseptické vlastnosti ASD podporujú hojenie rôznych druhov rán, poranení, vredov, vrátane plesňových. Liečivo má regeneračný účinok na tkanivá. Preto je ASD takmer všeliekom na všetky ochorenia..

Osobná skúsenosť

Svojho času ma mučil neustály kašeľ. Mal som tracheobronchitídu. Mohol som kašľať mesiace. A potom som jedného dňa počul od svojho priateľa o ASD. A rozhodol som sa to vyskúšať.

Okamžite urobím rezerváciu, že na orálne podanie je potrebná druhá frakcia ASD.

V deň „X“ som si teda v obchode „Mačka a pes“ kúpil malú fľaštičku s druhou frakciou ASD a prišiel som domov. Bol mi už povedané návod na použitie. Menovite:

-večer uvarte do pohára dve vrecúška ochuteného čaju;

-ráno nalejte malé množstvo tohto čaju (na jeden dúšok), kde rýchlo odkvapkajte 5 kvapiek ASD (bez dýchania), vypite jedným dúškom nalačno a vypite zvyšný čaj;

-začať dýchať po.

Na druhé ráno už bolo 10 kvapiek ASD a na tretie - 15.

Verte tomu alebo nie, kašeľ mi odišiel za 3 dni!

To nie je prekvapujúce, pretože ASD lieči tuberkulózu..

Liečba tuberkulózy s ASD

Tuberkulóza je vo všetkých ohľadoch veľmi vážne a hrozné ochorenie. Tuberkulóza je zložitá, ťažko liečiteľná a má tiež vážne následky na celkový stav ľudského tela. Liečba tuberkulózy je dlhý proces.

Každý vie, že rozvoju tuberkulózy bráni dobrá ľudská imunita, keď je Mycobacterium tuberculosis (Kochov bacil) jednoducho potlačený a choroba sa nezačne rozvíjať..

Spôsob užívania lieku na tuberkulózu vyvinul a opísal sám A.V. Dorogov. Zodpovedá to nasledujúcej schéme: 1 krát denne, ráno, na prázdny žalúdok, vypite 5 kvapiek drogy zriedených v pol pohári prevarenej studenej vody. Pite 5 dní, potom si dajte trojdňovú prestávku. Nasledujúcich 5 dní zvýšte počet kvapiek z 5 na 10 pre rovnaké pol pohára vody. Potom opäť 3 dni pauza. Nasledujúci päťdňový kurz už pozostáva z 15 kvapiek na pol pohára. Po 3 dňoch sa koncentrácia zvýši na 20 kvapiek a zostane až do konca celého cyklu.

Je potrebné mať na pamäti, že ASD nie je možné riediť minerálnou alebo sýtenou vodou.!

Archívy NKVD odtajnili drogu, ktorá vyliečila Berijinu zomierajúcu matku. Začnite s 5 kvapkami...

Ako ASD vyliečil Beriju zomierajúcu matku, si môžete prečítať tu Viac >>>

Od autora

Je možné, že sa niekto zasmeje, ale pred 15 rokmi som už používala šampón Horse Power, konský gél a krém Burenka, ktoré som kúpila v rovnakom obchode s mačkami a psami. A teraz sa toto všetko predáva v našich lekárňach!

Keď som sa potom prvýkrát pokúsil liečiť ASD, predajcovia v obchode „Mačka a pes“ mi povedali, že 2. frakciu ASD od nich často kupujú likvidátori černobyľskej havárie.

A ľudia si kupujú 3. frakciu ASD na liečbu kožných chorôb.

Verte tomu alebo nie, po užití ASD som nechápal, kde sa vzala moja sila! Zamával som ako motýľ a neunavil som sa, krvný tlak sa vrátil do normálu, činnosť čriev a neochorel som dva roky!

A moja kamarátka stratila 9 polypov v žalúdku. Páči sa ti to!

A tiež v mojom dome v ďalšom vchode žil Nikolaj Vladimirovič Nikolaevskij, ktorý mal to šťastie pracovať s A. S. Dorogovom:

"Mal som šťastie, že som pracoval po boku Alexeja Vlasoviča." Zázračný liek, ktorý vytvoril, ma niekoľkokrát uzdravil a sám ho pri svojej práci neustále používal - liečil zvieratá. A samozrejme ľudia. Chcem čitateľom bulletinu povedať, čo som videl a vedel “.

A tiež materiály novín "Vestnik" ZOZh " o spoločnosti ASD. Viac >>>,

A ďalej. Koronavírusová infekcia COVID-19 zomiera kvôli antiseptikom a mydlu? DIES! Inak prečo si teraz neustále umývame ruky mydlom a antiseptikom? A ASD je antiseptikum. Nechápem, prečo je ASD stále veterinár. a prečo sa neuskutočňuje ďalší výskum s cieľom získať na jeho základe lieky pre ľudí.

Teším sa na tvoju odpoveď. Vopred vám ďakujeme za úctivý a korektný prístup k vašim súperom..

Prajeme vám všetkým šťastie, zdravie, lásku a prosperitu. Starajte sa o seba a svojich blízkych.

ošetrenie pomocou frakcie (ASD-2 a ASD-3)

Ahoj všetci!
Nedávno som sa dozvedel o frakcii (ASD-2 a ASD-3) - o jej úžasných vlastnostiach. Niektoré plusy - okrem * magického * zápachu. to je niečo) dobre, samozrejme, alkohol je kontraindikovaný a nie je ľahké ho dlho užívať. (Nebudem veľa písať, môžete si o tom prečítať na internete) Každý, kto pozná tento liek? Recenzie sú zaujímavé. Pokiaľ ide o tému, nebolo by zlé potrestať vinníkov týmto spôsobom) spojiť podnikanie s potešením a trestom a úžitkom!

08.04.2012 o 22:18

Asi pred 15 rokmi nastal boom tohto lieku. Vonkajšia aj vnútorná frakcia sa predávali v lekárni. V mojich očiach sa ňou liečilo niekoľko ľudí. Zázrak sa bohužiaľ ukázal ako mýtus. Účinok sa prejavil iba pri liečbe kožných ochorení. Dvaja ľudia, ktorí bojovali s rakovinou, zomreli., priebeh choroby bol podľa klasickej verzie. Na začiatku choroby sa prejavil iba mierny tonizujúci účinok. Asi som vás sklamal, pani Olga, ale skutočnosť zostáva.

09.04.2012 o 05:23

O ASD-3 nepoviem nič, ale ASD-2 veľmi pomáha. Nepredpokladám, že by som mal polemizovať o rakovine, ale pokiaľ ide o niektoré choroby, pomáha to. Osoba, na ktorej som drogu videl, je môj otec. Operácia, ktorú musel urobiť, už nebola potrebná. Tento prípravok má dve nevýhody, strašnú vôňu (a musí byť uložený v chladničke) a dlhý príjem.

09.04.2012 o 07:58

dakujem za odpovede.
Pokiaľ ide o ASD-2, mám priateľov, ktorí sa doslova postavili na nohy, pretože to nebola úspešná operácia a následky neboli ok. A človek teraz behá v starobe a takýchto príkladov je viac. Pokiaľ ide o smrteľné následky, je potrebné najskôr konzultovať s znalými ľuďmi, pretože na internete nie je napísané všetko, ako to správne brať pri určitých neduhoch, práve tam je nebezpečenstvo, všetko je individuálne a nie skutočnosť, že sa to stalo z frakcie! Predáva sa na veterinárnych klinikách a nie je nijako zvlášť nákladný. Andrey, nesklamal si ma. Nie som agitovaný, aby som to akceptoval, len to, že názor tých, ktorí narazili, je zaujímavý... No a čo sa týka témy, keď je chyba, tak ani prítomnosť Milenky frakcie alebo Pána pri každodennom používaní a uvedomení si, čo je to za vôňu, nie je zlý trest)

09.04.2012 o 11:55

Čítal som popis lieku. Niečo mi pripomína. Aká je jeho vôňa?

09.04.2012 o 12:38

olejovitá kvapalina s hustým, ťažkým zápachom, ktorá pripomína zmes scatu + splaškov + odpadového žľabu. niečo také. ťažko opísateľný (kostná múčka a žaby.. zloženie je)). Najdôležitejšie NIE je otvoriť fľašu) stačí ihlou prepichnúť gumovú zátku a natiahnuť ju do injekčnej striekačky, ktorú potom z ihly vybrať, odkvapkať toľko, koľko je potrebné a zvyšok vypustiť (ihlu nevyberať) - všetko uložiť do dózy a uzavrieť fóliou alebo vekom vo vrecku a v chladničke! vezmite striktne na prázdny žalúdok a 1 hodinu pred jedlom a nie v čistej forme (všetko si spálite pre seba), ale s prevarenou studenou vodou (aróma je zvýraznená v teple))) atď. NEČUŠKAJTE, čo pijete! V skutočnosti nie je všetko také strašidelné a nechutné, na všetko si zvyknete, ak chcete žiť a byť zdraví, a čo je najdôležitejšie, viera a získať morálnu silu a trpezlivosť! Je dobré, ak je nablízku silne založený človek a niekto, kto podporí, a ak nie, potom sa musíte naladiť na pozitívum! Vstaňte z kolien a šup do tanku bez toho, aby ste sa obzerali od problémov k lepšiemu! Čo sa týka dávok a priebehu, všetko som písal individuálne, len všeobecne, a napriek tomu začnite pomaly a zvyšujte a potom naopak a alkohol je zakázaný! Koľkokrát denne a koľko kvapiek atď. - ten, kto tomu rozumie, už hovorí, samoliečba sama o sebe nie!

09.04.2012 o 14:12

Pre upresnenie, pacienti s rakovinou neumierali na drogu, ale na chorobu. Chcel som len povedať, že to nepomohlo pri rakovine..

09.04.2012 o 15:30

pravdepodobne bolo všetko príliš zanedbané (mal som priateľov - jedna žena vo veku okolo 50 rokov podstúpila chemoterapiu, prežila a v 63 rokoch napriek minulosti vyzerá mlado. Druhá trpela až 30 rokov a potom sa všetko vrátilo do normálu a dokonca sa mu narodilo dieťa, potom dobre, o Kylie Všetci sme počuli lampáše a ďalšie hviezdy rovnakým spôsobom. Všetko je individuálne a bohužiaľ nie sme v rozprávke a neexistuje žiadna čarovná palička, ktorá by všetko rýchlo napravila ((všetko sa musí vyriešiť rýchlo a nie oneskorene.. Zlomok je jednou z možností záchrany, ak nie celkom) neskoro. nehovorme o smutných veciach. musíme veriť v to najlepšie-)

09.04.2012 o 20:25

Áno, ak sa choroba náhle stala, musíte bojovať až do konca, využiť všetky možnosti, najmä lieky, ktoré majú pozitívnu skúsenosť s užívaním.

10.04.2012 o 02:07

Áno, ale niektoré lieky niekedy nie sú príliš dôležité na to, aby ste verili v seba i v Boha a naladili sa na to pozitívne, čo je dôležité. Koľko prípadov sa vykonalo, keď sa uskutočnili experimenty - niektorým pacientom podali liek a iným vštepili, že to bol tiež liek, ale bola tu čistá voda))) a tí, ktorí mali vodu, sa zotavili rýchlejšie)), tu je sila myšlienky. ale samozrejme, existujú prípady, keď samohypnóza nestačí, musíte kombinovať obidve lieky a dôveru, že dokážete prekonať ťažkosti, postaviť sa na nohy a na to všetko zabudnúť ako na zlý sen a ďalej žiť a užívať si s pozitívnym -)!

11.04.2012 o 23:45

Nedajbože, aby niekto v jeho živote myslel na vhodnosť tejto drogy! Keď nastanú problémy, ľudia idú do extrému. Tento liek je určený na liečbu zvierat. A nie každý lekár prevezme zodpovednosť za jeho predpísanie osobe. A každý, kto sa mu musel kvôli extrému pozerať, nebude môcť zdieľať vaše nadšenie pri diskusii o otázke, ktorú ste položili, pani Olga. Je veľa ďalších spôsobov, ako sa zabaviť s otrokmi.

2012-04-12 o 04:30

Pani TALI, ďakujem za váš názor na túto tému. Nikoho nepokojím, ale pýtam sa iba na túto drogu! Viem, že spočiatku to bolo určené iba pre zvieratá, ale potom to začalo ľuďom pomáhať (po pokusoch a dôvere, že to nebude na škodu), a sú aj takí známi, ktorým frakcia pomohla a výrazne. Mnoho liekov nie je najskôr testovaných na ľuďoch. Každý človek sa sám rozhodne, ako bude žiť a zvládať ťažkosti. Keby som podstúpil kúru týmto liekom, dokázal by som 1000% tvrdiť, ako a čo, zatiaľ, iba informácie od tých, ktorí to vyskúšali sami alebo od priateľov. Pokiaľ ide o otrokov, určite existuje veľa spôsobov) samozrejme, nikto nebude nútený správať sa k niekomu s frakciou, nejde o vtip, ale jej vôňa je už veľmi zaujímavá) scat odpočíva.

2012-04-12 o 14:01

Milý čas dňa. Budem zdieľať tajomstvo - ako užívať tento liek tak, aby vôbec nebol žiadny zápach. Skontrolované a vynájdené mnou osobne. Takže Z lekárne si berieme balíček kapsúl Viardot-Forte. Táto droga je zabalená v mäkkej veľkej želatínovej kapsule. Berieme dve striekačky. Lepšie päť. Odpojili sme obe ihly od injekčných striekačiek, aby sa potom dali ľahko a ľahko nasadiť a vybrať z injekčnej striekačky. Berieme jednu striekačku. Nasadili sme ihlu. Kapsulu prepichneme liekom od samého konca a vytiahneme olej (môžete ho vypiť - toto je olej z pšeničných klíčkov). Potom odpojíme injekčnú striekačku od ihly (aby sa kapsula neprepichla dvakrát). Teraz nepotrebujeme túto striekačku. Berieme ďalšie. Nasadíme ihlu a z fľaše nazbierame malé množstvo ASD. Spravidla je to 1 ml. - toľko si vyžaduje želatínová kapsula. Odpojte ihlu. Pozor! nestláčajte injekčnú striekačku! inak tekutina vytečie. Teraz pripojíme injekčnú striekačku k ihle, ktorej hrot je v kapsule. A začneme drogu injikovať. Po chvíli to bude ťažké urobiť. Pretože v kapsule je okrem lieku aj vzduch. Potom - pritlačte špičku ihly na vzduchovú kvapku - držte kapsulu hore a vytiahnite ju - vytvorte podtlak. Kapsula sa mierne pokrčí. Otočte kapsulu hore dnom - liek pôjde na koniec injekčnej striekačky a vzduch nasávaný z kapsuly pôjde hore. A piest pustite - miernym stlačením - liek ľahko vstúpi do kapsuly. Ale neskúšajte to preplniť - ako keď vytiahnete ihlu - nadmerne zaliata tekutina, ktorá pod tlakom - vystrekne z kapsuly. Posledná etapa - odstránenie ihly z kapsuly by sa malo uskutočniť pod tečúcou studenou vodou pod kohútikom. Takže tie náhodne postriekané kvapky okamžite idú dolu vodou. Po ruke máme aj pohár vody alebo mlieka. Takže ihneď po vybratí ihly a opláchnutí lieku uvoľneného z kapsuly vodou, kapsulu vypite. Pretože ASD rozpustí želatínu takmer okamžite. Ale budete mať čas na pitie - bez vône. Potom vezmeme injekčné striekačky - zvyšné - nasaďte ihly a zatvorte ich viečkami ihiel. A vyhodiť.

2013-09-13 o 20:23

Moja blízka priateľka s liekom ASD vyliečila pľúcnu tuberkulózu. Alebo skôr to bolo takto, najťažšia chemoterapia antituberkulóznymi antibiotikami sa nezlepšila po dobu šiestich mesiacov a bolo rozhodnuté presunúť ju na rezervnú terapiu, teda na druhú líniu, sú ešte tvrdšie a pre zdravie ešte škodlivejšie, ale jedna Skúsený ftiziater, ktorého som ju našiel, jej povedal, že zatiaľ nechávame rovnaké antibiotiká, ale pripájame ASD. Povedal, že to nemôžem oficiálne predpísať, liek je veterinárny, ale dosiahli sme vynikajúce výsledky. To, ako to vypila, je samostatná pieseň, chlapci, je to skutočná hrdinka. Nepamätám si, čo to bolo za ASD 2 alebo 3, ale strašne to voňalo po dobre rozloženom zdochline. Podľa môjho názoru ASD 2. Po 4 mesiacoch na RTG pľúc došlo k úžasnej pozitívnej dynamike, po 7 mesiacoch bola zdravá. Zdravie dodnes. Čo teda ešte pomáha.

2013-09-13 o 20:47

Marina, 38 rokov
Moskva, Rusko Marina, nespôsoboval tento spôsob užívania ASD nepríjemné pocity v žalúdku alebo pažeráku, najmä pri dlhodobom používaní? Pretože neriedený ASD horí sliznicu a nedá sa zabrániť okamihu kontaktu lieku so sliznicou. Silné pitie môže vyhladiť, ale nechráni gastrointestinálny trakt pred kontaktom s neriedeným liekom. Pri dlhodobom používaní môžete týmto spôsobom dostať nielen zápal žalúdka, ale aj eróziu a žalúdočné vredy a / alebo pažerák. Ako ste na tom s týmto??

2013-09-13 o 20:57

ASD-2 sa užíva s vodou alebo čajom (ak sú pacienti citliví!) A dávkuje sa postupne, po kvapkách a s menšou dávkou - chuť je znesiteľná! Nie je nič zlé a nie sú žiadne vedľajšie účinky! Pomáha - ale nie každý lekár o ňom povie a alebo o ňom bude vedieť! (

Vôňa je strašná. chuťovo tolerovať - ​​hlavné je pripraviť sa na vylepšenie! Pil som s vodou! Ukľudni sa! Musíte piť na lodžii alebo v kúpeľni))) vôňa je silná (A predsa - PRÍSNE (!) _ Žiadny alkohol, ani pivo. Kurz min 4 mesiace!

2016-09-14 o 20:41

V starých sovietskych časoch pracovala v lekárni. veľmi zriedka predpísaná masť s ASD. Varila seba aj svojich kolegov. Vôňa je štipľavá pre celú lekáreň. Povedali, že navonok to pomáha dobre, ale sám som nepočul recenzie. Táto frakcia bola považovaná za niečo nedotknuteľné, pretože „znalí“ pracovníci tvrdili, že išlo o výťažok z mŕtvol (pravdepodobne zvierat), zloženie však nebolo oficiálne spomenuté. :-)

14.09.2016 o 20:53

Frakcie ASD boli pôvodne vyvinuté ako veterinárne lieky. V 60. - 70. rokoch minulého storočia. Developer zomrel, projekt nebol nikdy dokončený. V súčasnosti tieto lieky nemajú oficiálnu registráciu ako lieky, iba ako doplnky výživy. A predávajú sa vo všetkých druhoch „obchodov so zdravím“. (nie všetky typy)

2016-09-14 o 22:16

. ASD frakcia 2 k. Sa etablovala ako najúčinnejší liek na liečbu gastrointestinálneho, pľúcneho a kožného traktu..
Existuje oveľa efektívnejší a dostupnejší nástroj! Áno, a nie ďaleko od témy! http://medportal.ru/mednovosti/news/2014/10/13/407fecalmed/

2016-12-04 o 18:56

nie všetci výrobcovia to robia správne, ktorého výrobcu ste si kúpili? V recepte je veľa falzifikátov a omylov.. nie spotrebitelia, ale z vedy mi svojho času povedali - čo bolo v Armavire odskúšané a urobené dobre, odporúčam.. ostatné sú otázne. Nemôžu to otvorene vyhlásiť. Pretože máme veterinárne lekárstvo, je to všetko o probléme. A ľudskí lekári nemôžu odporučiť, pretože liek sa dostal do oblasti veterinárneho lekárstva, hoci sa vyvíjal. No, máme toho veľa cez J. U. Veľa šťastia všetkým

2016-12-04 o 19:01

V roku 1943 dostali laboratóriá niekoľkých vedeckých ústavov ZSSR tajný vládny príkaz na vývoj novej generácie liekov. Tento liek mal chrániť organizmy ľudí a zvierat pred žiarením, prispieť k výraznému zvýšeniu imunity a zároveň byť lacný a dostupný pre hromadnú výrobu. Mnoho výskumných skupín nedokázalo túto úlohu dokončiť.

Iba VIEV (All-Union Institute of Experimental Veterinary Medicine) v roku 1947 bol schopný predstaviť vyvinutý liek, ktorý spĺňa všetky požiadavky. Laboratórium na čele s talentovaným experimentátorom, kandidátom vied A.V. Dorogov, použila pri svojej práci nekonvenčný prístup. Ako suroviny sa použili žaby a ako metóda spracovania sa zvolila tepelná sublimácia tkanív kondenzáciou kvapaliny. Takto pripravená kvapalina mala antiseptické vlastnosti, účinky na hojenie rán a stimulačné vlastnosti. Droga dostala názov ASD, teda Dorogovov antiseptický stimulant.

Ak Dorogov spočiatku používal ako surovinu žaby, neskôr začal používať mäsokostnú múčku. To neovplyvnilo vlastnosti výsledného liečiva, pretože vysoká teplota počas tepelnej sublimácie „vymaže“ informácie o tom, ktorý typ organizmu bol zvolený ako surovina. Prvou získanou frakciou bola v skutočnosti voda a nemala biologickú hodnotu. Nasledujúce frakcie, druhá a tretia, sa ukázali byť rozpustné vo vode, alkohole a tukových látkach a boli jedinečné svojimi vlastnosťami. Boli to ASD frakcia 2 a ASD frakcia 3, ktoré boli určené na ovplyvnenie ľudských a zvieracích organizmov..

ASD frakcia 3 sa používa iba na vonkajšie použitie. Pokusy ukázali, že tento liek účinne ničí všetky druhy plesní, kožných parazitov, dezinfikuje rany. Okrem toho ASD 3, ktorý sa oficiálne používal iba vo veterinárnej medicíne, preukázal vynikajúce výsledky pri liečbe rôznych kožných patológií, ako je akné, ekzémy, dermatitídy, neurodermatitídy, trofické vredy. Okrem toho ASD-3 účinne pomáhal aj pri psoriáze, ktorá do tej doby nereagovala na liečbu drogami. Pokusy v liečbe ľudí vykonané na dobrovoľníkoch.

ASD frakcia 2 sa zriedila vodným roztokom a použila sa ako interné a externé terapeutické činidlo. Pokusy na zvieratách prekonali všetky očakávania - liečba rôznych chorôb bola vysoko účinná a nemala žiadne vedľajšie účinky. Najúspešnejšie výsledky sa dosiahli použitím ASD-2 v kombinácii s inými liekmi..

Uskutočnilo sa obrovské množstvo štúdií o použití ASD-2 na liečbu mnohých patológií orgánov a systémov. Ukázalo sa, že ASD-2 je mimoriadne účinný pri liečbe bronchiálnej astmy, proti ktorej medicína do tej doby ešte nenašla účinné prostriedky. S pomocou dobrovoľníkov bola študovaná ASD frakcia 2, aplikácia pre ľudí. V dôsledku účinku lieku na telo sa funkcie endokrinného, ​​imunitného, ​​nervového a iného systému vrátili do normálu. Kŕčové žily sa vyliečili, dlhodobé užívanie lieku pomohlo zvýšiť pružnosť tkanív a pokožky a prinieslo efekt omladenia tela. V oblasti gynekológie sa ASD-2 ukázal ako najefektívnejší a úspešne liečil chlamýdie, trichomoniázu, myóm, fibróm, mastopatiu, rakovinu prsníka a maternice..

Po vykonaní rozsiahlych štúdií sa droga začala úspešne používať v nemocniciach a na klinikách, kde sa liečili vodcovia strany a štátu. Droga si pomerne rýchlo začala získavať obľubu medzi širokými masami ľudí - najskôr v Moskve, potom v ďalších mestách. Dorogov A.V. dostal tisíce listov so slovami vďaky od uzdravených pacientov, ktorých oficiálna medicína uznala za beznádejné. Samotná súčasná situácia si vyžadovala uznanie ASD-2 ako oficiálneho lieku určeného na liečbu ľudí. ASD frakcia 2 sa do tej doby stala najefektívnejším liekom na liečenie gastrointestinálnych, pľúcnych, kožných, onkologických, gynekologických a kardiovaskulárnych chorôb. Vedeckí zdravotnícki pracovníci na vysokých pozíciách na ministerstve zdravotníctva (kandidáti vied, lekári, akademici) však žiarlili na skutočnosť, že taký účinný multifunkčný liek nebol vynájdený lekármi, ale veterinárnymi lekármi..

Na Dorogov bol vyvíjaný určitý tlak, ktorý najskôr naznačil a potom „dôrazne odporúčal“ zmeniť názov lieku tak, že zo skratky odstráni písmeno „D“ a súčasne do spoluautorov zahrnul aj množstvo významných lekárov. Úradníci z vedy chceli nielen získať časť autorských práv na vynález, ale tiež sa dozvedieť tajomstvá výroby tejto drogy. Dorogov odmietol, za čo zaplatil - prokuratúra v Ukhtomskej oblasti proti nemu začala trestné stíhanie a obvinila ho z komerčného využitia ASD. Prebehlo vyšetrovanie, počas ktorého sa pokúsili nájsť ľudí postihnutých touto drogou. Tieto snahy však boli márne - nedošlo k žiadnym obetiam. Navyše sa ukázalo, že Dorogov z vlastných peňazí vytvoril dve zariadenia na výrobu lieku - pre Ústav veterinárneho lekárstva a pre domáce použitie. Vďaka druhej inštalácii prebehol vývoj a tvorba ASD v čo najkratšom čase. Vyšetrovaním sa tiež zistilo, že vedec vydal drogu a úplne zadarmo radil ľuďom v súvislosti s jej užívaním. Výsledkom bolo uzavretie prípadu.

Dorogov pokračoval vo svojich výskumných aktivitách a určil ďalšiu oblasť aplikácie ASD frakcie 2, aplikácie pre ľudí. Nervové preťaženie, narušenie činnosti endokrinného systému sa u mnohých mužov premení na ochorenie prostatitídy. Ak sa ako jedna zo zložiek liečby použije ASD-2, je liečba rýchla a efektívna. Okrem toho liek užívaný na preventívne účely pomáha zlepšovať metabolizmus, čistiť telo od toxínov a zvyšovať vitalitu..

Najvyšší vodcovia strany dostali pokyny, aby študovali účinky drogy na väzňov. ASD-2 sa primárne používal na liečbu a prevenciu tuberkulózy, ktorá je rozšírená vo väzeniach. Vďaka tomu bolo možné niekoľkokrát znížiť úmrtnosť. Užívanie ASD viedlo k skutočnosti, že veľa liekov už nie je žiadaných. Vojenskí lekári zároveň úspešne otestovali ASD a vyliečili mnoho ľudí, vrátane tých vysokých, z vážnych chorôb. V roku 1952 Farmakologický výbor Ministerstva zdravotníctva ZSSR zaviedol ASD (frakcie 2 a 3) do farmaceutického adresára a povolil užívanie tejto drogy. Vďaka tomu si ASD získala v Moskve šialenú popularitu - ľudia doslova stáli v rade na fľašu tekutej frakcie celé dni. Vedci súčasne pokračovali v dôkladnom výskume ASD, štúdiu jeho fyzikálno-chemických charakteristík a vlastností, biologickej aktivity, farmakologickej účinnosti. Vylepšovanie technológie prípravy pokračovalo.

Alexey Vlasovich Dorogov sa narodil v roku 1909 v rodine roľníka z dediny Khmelinka v provincii Saratov. Od detstva prejavoval budúci vedec svoje vynikajúce schopnosti v oblasti hudby. Alexej mal vynikajúce ucho, vynikajúco spieval a samostatne sa učil hrať na harmonike, gitare a flaute. Dorogov si ale vybral život v inej oblasti. Jeho matka sa zaoberala pôrodnou asistenciou, liečením, stavaním kostí, liečila sa sprisahaniami. Možno to nejakým spôsobom určilo Dorogovovu voľbu jeho budúceho povolania. Alexey Vlasovich úspešne absolvoval veterinárny ústav, študoval na vysokej škole, neskôr bol pozvaný pracovať na All-Union Institute of Experimental Veterinary Medicine. V čase vzniku ASD mal Dorogov už solídne vedecké skúsenosti - 26 vážnych vedeckých prác, 5 osvedčených vynálezov. Vytvorenie lieku schopného účinne chrániť ľudské a živočíšne organizmy pred rôznymi prostriedkami hromadného ničenia sa pre vedcov stalo životnou otázkou. A jeho cieľ bol korunovaný úspechom! Úradníci však kladú jednu bariéru za druhou a bránia tak širokej distribúcii účinnej drogy. Talentovaný vedec strávil veľa energie a nervov v boji proti závistlivým ľuďom pri moci. V roku 1954 bol Dorogov, ktorý dostal infarkt, prepustený z Ústavu veterinárneho lekárstva. Napriek tomu, že kráčal k vysokým úradom, vedec nebol nikdy vrátený do práce. Neprihliadalo sa na to, že tvorcovi ASD bola za jeho vynález udelená štátna cena. Asi rok po Dorogovovom prepustení bolo jeho laboratórium rozpustené. Vedec zomrel na jeseň 1957, predtým ako mal päťdesiat...

Moderná veda alebo „alchýmia“?

Existuje uhol pohľadu, podľa ktorého pri tvorbe SDA Dorogov postupoval pomocou metód stredovekých alchymistov. Možno z tohto dôvodu sa ASD často označuje ako elixír. Dcéra výskumníčky, Olga Alekseevna, kandidátka lekárskych vied, homeopatická lekárka a imunologička, má na túto otázku ustálený názor. Jeho podstata spočíva v skutočnosti, že neexistujú dôvody na obvinenie vedca z pseudovedeckej metodiky: Dorogov sa zjavne domnieval, že rovnako ako drevené uhlie je sorbent, môžu produkty organického rozkladu slúžiť ako deaktivátory, to znamená zabrániť škodlivým účinkom na telo. A tento prístup nemá priame spojenie s myšlienkami stredovekých alchymistov..

Prečo SDA nebola oficiálne uznaná?

Na túto otázku stále neexistuje jednoznačná odpoveď. V priebehu rokov od vynálezu mohol tento liek zachrániť tisíce životov a pomôcť udržať zdravie mnohých ľudí. Ale už viac ako 60 rokov sa ASD oficiálne používa iba vo veterinárnej medicíne a dermatológii. Liek je možné zakúpiť výhradne vo veterinárnych lekárňach. Nomenklatúru strany a úradníkov nezaujímali revolučné zmeny v oblasti medicíny. Preto bola droga klasifikovaná a po smrti Dorogova bol výskum v tejto oblasti zastavený. SDA bola odoslaná do zabudnutia. Dnes Olga Alekseevna, dcéra Dorogova, bojuje za zavedenie ASD medzi fondy oficiálne schválené na liečbu ľudí. Skupiny nadšencov neformálne využívajú ASD pri liečbe a s neustálym úspechom. ASD frakcia 2 môže pomôcť mnohým ľuďom, liečivé vlastnosti tohto lieku majú veľký potenciál a vyžadujú si podrobný výskum.

Čo je ASD?

ASD je produkt tepelného rozkladu organických surovín živočíšneho pôvodu. Prípravok sa získa suchou sublimáciou pri vysokej teplote. Surovinou je mäsovo-kostná múčka, kostný a mäsový odpad. V procese sublimácie látok organického pôvodu sa prvky rozkladajú na zložky s nízkou molekulovou hmotnosťou.

Nie je náhoda, že liek má dvojité meno: antiseptický stimulant. Názov obsahuje podstatu účinku lieku na telo. Výrazný antibakteriálny účinok sa spája s adaptogénnou funkciou. Živú bunku ASD neodmieta, pretože jej zodpovedá vo svojej štruktúre, preniká placentárnou a tkanivovou bariérou, nespôsobuje vedľajšie účinky, obnovuje hormonálne hladiny, normalizuje činnosť periférneho nervového systému a zvyšuje odolnosť tela voči rôznym škodlivým vplyvom. Definície ako tkanivový prípravok, biogénny stimulant sú celkom použiteľné pre ASD. Keď už hovoríme o ASD frakcii 2, o použití tohto lieku pre ľudí, mali by ste si predovšetkým uvedomiť jeho hlavnú jedinečnú vlastnosť: ASD neodoláva žiadnym typom mikróbov, ale zvyšuje obranyschopnosť tela, ktorá si sama poradí s akýmkoľvek mikróbom. Imunomodulačné vlastnosti ASD sú spôsobené skutočnosťou, že liečivo sa ľahko začleňuje do metabolických procesov ľudského tela, obnovuje normálne fungovanie buniek a zaisťuje optimálnu činnosť všetkých životne dôležitých systémov..

Široká škála terapeutických účinkov umožňuje použitie antiseptického stimulanta na choroby rôznej etiológie. Ide o astmu, hormonálne závislé nádory, neplodnosť, ekzémy, psoriázu a mnoho ďalších chorôb. Liek je cenovo dostupný a pre organizmus úplne neškodný, nie návykový. Iba v jednom ASD frakcia 2 nie je dokonalá - má veľmi špecifickú vôňu. Zbaviť drogu tejto „arómy“ je nemožné, všetky pokusy sa skončili neúspechom - dezodorovaný antiseptický stimulant stráca svoje aktívne vlastnosti. Pokiaľ ide o život a zdravie, možno zanedbávať maličkosti, ako je nepríjemný zápach z liekov. Spravidla sa ASD-2 užíva, doslova, so zovretým nosom.

Liečivo obsahuje: karboxylové kyseliny, cyklické a alifatické uhľovodíky, amidové deriváty, zlúčeniny s aktívnou sulfhydrylovou skupinou, voda.

Vzhľad: kvapalina od žltej do tmavo červenej (zvyčajne svetlo žltá s hnedastým odtieňom).

Vlastnosti: vysoká rozpustnosť vo vode, ostrý špecifický zápach.

Liek je určený na vonkajšie a vnútorné použitie..
ASD frakcia 3

Liečivo obsahuje: karboxylové kyseliny, cyklické a alifatické uhľovodíky, dialkyl deriváty pyrolu, alkylbenzény a substituované fenoly, alifatické amidy a amíny, zlúčeniny s aktívnou sulfhydrylovou skupinou, voda.

Vzhľad: hustá olejovitá kvapalina (farba od tmavohnedej po čiernu).

Vlastnosti: vysoká rozpustnosť v alkohole, živočíšnych a rastlinných tukoch, nerozpustnosť vo vode, ostrý špecifický zápach.

Liek je určený výhradne na vonkajšie použitie..
Terapeutický účinok

Liečivo ASD frakcia 2 sa najčastejšie užíva perorálne, v tomto prípade účinne aktivuje centrálny a autonómny nervový systém, stimuluje sekréciu tráviacich žliaz, motorickú činnosť gastrointestinálneho traktu, zvyšuje aktivitu tkanív a tráviacich enzýmov, normalizuje proces trávenia, zvyšuje odolnosť tela (rezistenciu), normalizuje intracelulárne iónovú výmenu.

Vonkajšie použitie ASD-2 je predpísané, ak je potrebné stimulovať prácu retikuloendoteliálneho systému, normalizovať trofizmus a urýchliť regeneráciu poškodenej kože a mäkkých tkanív, vykonať antiseptické ošetrenie poškodených tkanív a protizápalovú terapiu.

Podľa GOST 12.1.007-76 patrí ASD-3 do 3. triedy nebezpečných látok (stredne nebezpečná látka) a používa sa iba externe. V odporúčaných dávkach nedráždi, je antiseptický, podporuje regeneráciu poškodených tkanív, stimuluje retikuloendoteliálny systém.

Schéma užívania ASD frakcie 3 pre konkrétne choroby:

Plesňové choroby kože. Postihnuté miesta umyte mydlom 2 - 3 krát denne, namažte neriedeným roztokom ASD-3;
Kožné ochorenia (neurodermatitída, psoriáza, trofické vredy, ekzémy atď.). Komprimuje s ASD-3 zriedeným v rastlinnom oleji v pomere 1:20. Vnútri užívajte ASD-2, 1 - 2 ml na ½ pohára vody, na prázdny žalúdok, 5 dní, prestávku 2 - 3 dni. V prípade relapsov ochorenia sa vykonáva opakovaná liečba.

ASD frakcia 2, použitie pre ľudí

Spôsob liečby ASD frakciou 2 vyvinul A.V. Dorogov.
Dávkovanie je štandardné: 15-30 kvapiek ASD-2 na 50-100 ml chladenej prevarenej vody alebo silného čaju, užívajte nalačno 2 krát denne 20-40 minút pred jedlom.

Schéma recepcie: priebeh užívania liekov - 5 dní, potom 3-dňová prestávka Cyklus sa opakuje až do úplného zotavenia.

Schéma užívania ASD frakcie 2 pre konkrétne choroby:

Gynekologické choroby. ASD 2 frakcia orálne podľa štandardnej schémy, preplachovanie 1% vodným roztokom až do úplného zotavenia;

Hypertenzia. Režim je štandardný, ale mali by ste začať s 5 kvapkami. 2 krát denne, denne pridávať po jednom, priveďte na 20. Užívajte, kým sa tlak normalizuje;

Očné zápalové ochorenia. 3 - 5 kvapiek 1/2 šálky prevarenej vody, odobratej orálne podľa schémy 5 dní po 3;
Na stimuláciu rastu vlasov. Vtierajte 5% roztok ASD-2 do pokožky hlavy;
Choroby pečene, srdca, nervového systému. ASD-2 orálne podľa schémy: do 5 dní, 10 kvapiek. ½ pohára prevarenej vody, prerušte 3 dni; potom 5 dní, každá 15 kvapiek, prestávka 3 dni; 5 dní, každá 20 kvapiek, 3 dni prestávka; 5 dní, každá 25 kvapiek, 3 dni prestávka. Kurz by mal prebiehať, kým sa neobjavia stabilné pozitívne výsledky. Pri zhoršení choroby by ste mali na chvíľu prestať užívať. Pokračujte po odznení bolesti;

Choroby obličiek, žlčových ciest. Štandardný režim a dávkovanie.
Bolesť zubov. Naneste vatový tampón navlhčený ASD frakciou 2 na postihnuté miesto;
Impotencia Perorálne 30-40 minút pred jedlom, 3 - 5 kvapiek. na ½ pohára prevarenej vody, kurz 5 dní po 3;
Kašeľ, nádcha. 2-krát denne, 1 ml ASD-2 na ½ šálky prevarenej vody;
Kolitída, zápal žalúdka. Dávkovanie a režim sú štandardné, ale užívajte liek raz denne;
Drozd. 1% roztok ASD-2 zvonka;
Inkontinencia moču. 5 kvapiek na 150 ml chladenej prevarenej vody, 5 dní, prestávka po dobu 3 dní;
Dna, zápal lymfatických uzlín, reumatizmus. Perorálne 5 dní po 3 3-5 kvapkách. ½ pohára prevarenej vody, obklady z ASD-2 na boľavé miesta;

Chladný. Vdýchnutie - 1 polievková lyžica. l. ASD-2 na liter prevarenej vody;
Prevencia prechladnutia. 1 ml ASD-2 na ½ pohára vody;
Radikulitída. Na 1 pohár vody, 1 čajovú lyžičku ASD-2, užívajte 2 krát denne až do zotavenia;
Cievne kŕče končatín. "Pančucha" vyrobená z niekoľkých vrstiev gázy. Navlhčite 20% roztokom ASD-2. Krvný obeh sa obnoví po 4 - 5 mesiacoch pravidelných postupov;

Trichomoniáza. Jednolôžková sprcha ASD-2. 60 kvapiek na 100 ml teplej prevarenej vody;
Tuberkulóza pľúc a iných orgánov. Ráno na prázdny žalúdok 1 krát denne, pol hodiny pred jedlom. Začnite s 5 kvapkami. o t polievkovej lyžice. prevarená voda. 5 dní po 3. Potom 5 dní na 10 kvapiek, prestávka 3 dni; 5 dní, každá 15 kvapiek, 3 dni prestávka; 5 dní, každá 20 kvapiek, 3 dni prestávka; Kurz trvá až 3 mesiace;

Obezita. 5 dní pre 30-4 kvapiek. pohár prevarenej vody, prestávka 5 dní; 10 kvapiek - 4 dni, 4 dni prestávka; 20 kvapiek 5 dní, prestávka 3-4 dni;

Ušné zápalové ochorenia. 20 kvapiek v pohári prevarenej vody, ústne. Umýva a obklady - lokálne;
Žalúdočný vred, 12 dvanástnikových vredov. Štandardná schéma príjmu.

Tlačiť
Kúpiť Armavirskaya http://vetblock.ru/p32580660-asd-fraktsiya.html
Smrdí to silno, zriedim 30 frakcií 60 vody vo vode, je to nechutné piť, ale stojí to za to, nemá rád svetlo a vysokú teplotu, po otvorení nie viac ako 10 dní použite všetko, potom liek nie je účinný, piť prerušovane, pretože predávkovanie je tiež škodlivé 5 dní vypijete 3 denná prestávka, a tak ďalej, až kým nebudete mať pocit, že sa v tele niečo deje, nie viac ako 2 mesiace, kurz potom prestávka na týždeň 2 prestávka. Vezmeme injekčnú striekačku, prepichneme ďasno, je žiaduce, aby sa injekčnou striekačkou nedostal vzduch do pohára a okamžite vypil.

Super náradie je možné použiť ako sterilizátor pri kontakte s dolným, cez injekčnú striekačku nasypte do zadného otvoru 20 zriedených kociek a nebudete sa báť žiadnych vírusov a chorôb, ako je cesnak, ale silnejší o faktor 5 - 6 všetka infekcia okamžite niekam zmizne.

Niekto môže uveriť a niekto neverí v účinok, ale bol testovaný na veľkom počte ľudí, pomáha..
Predávané iba ako výrobky pre zvieratá, obchody so zvieratami atď. V lekárňach nie sú,

Ďalší Klasifikácia Pankreatitídy