Niet sa čoho báť porovnávania s „aqua regia“. V tomto balzame ani nevonia. Existujú kyseliny v takej koncentrácii, že sa kovy rozpúšťajú. A tu je koncentrácia slabá, vyrovnanej žalúdočnej šťave. Ďalšou vecou je nebičovať ho bez príčiny a bez miery. Na prevenciu je možné dobre liečiť drobné poruchy. Hlavná vec je zistiť od špecialistov, či to môže byť pre vaše telo kontraindikované. Organizmy sú rôzne - niektorých lieči, iných ochromuje.

Dôrazne proti takýmto metódam liečby. Podľa môjho názoru ľudia, ktorí často jednoducho nemajú dostatočné vzdelanie, si jednoducho zrazu začnú myslieť, že sú veľkými liečiteľmi, ktorí náhle objavili večné. Navyše, ak niekde v niečom trochu urobíte chybu vo varení, niečo zmätíte alebo prejdete cez koncentráciu, potom si môžete nenapraviteľne ublížiť.. Úprimne, z týchto „balzamov“ sa bojím.. Stále si pamätám svokru, ktorá svojho času brala dovnútra peroxid vodíka.. Bol to taký módny trend.. Vďakabohu, že už neplatí.. Tu je však odkaz na video, recenzie si prečítajte sami.. TU

Súdiac podľa recenzií na fórach, Bolotov je pomerne populárna osoba v oblasti alternatívnej medicíny, ktorá má veľa sledovateľov. Čítali knihy svojho učiteľa, pili jeho balzam a kvas. A zrejme im tieto elixíry pomáhajú bojovať proti chorobám.

Ale podľa môjho názoru je pitie zmesi kyselín dosť pochybná a neobvyklá metóda liečby. Pozeral som video na YouTube, v ktorom Bolotov hovoril o zdraví a zdravom stravovaní. Porovnal človeka s mačkou a kozou a povedal, že sme skôr ako mačka a nemali by sme jesť ovocie a zeleninu. Aj deti hovoria, že je škodlivé dávať jablká a banány. Toto je nejaký druh proti vegetariánstvu. Naozaj si myslí, že dieťa ako mačka bude jesť surové mäso a bude pre neho chutné a zdravé? Tu nesúhlasím s touto osobou. Nie sme jedáci mäsa ani bylinožravci: nie sme mačky ani kozy. Jeme ovocie. Naše ruky sú bez pazúrov, sú vhodné na zber ovocia zo stromov a nie na drvenie mäsa koristi. Priznávam, že zmes kyselín umožňuje lepšie trávenie mäsa, pretože dravce majú silnejšie tráviace kyseliny, ale to nie je prirodzené. Prečo by sme sa umelo transformovali na predátorov? Je to zvláštny a neprirodzený spôsob. Prečo sa snažiť prerobiť to, čo príroda vytvorila perfektne? Potrebujeme sacharidy? Príroda nám spríjemnila sladkú chuť. Potrebujeme ovocie? Takto ich máme radi. Potrebujeme mäso? Vezmeme si kúsok čerstvého surového mäsa a požujeme ho (koniec koncov, v prírodných podmienkach nebolo ustanovenie o varení na ohni alebo na sporáku). Mňam? Nie! Príroda to teda zamýšľala nie pre nás. Hodíme mačke kúsok mäsa, takže toto jedlo je pre ňu na rozdiel od jablka veľmi chutné. Nebudeme zriediť žalúdočnú šťavu mačky špeciálnymi chemickými tekutinami, aby mohla jesť jablká? Za čo? Je to rozumne? Myslím, že nie.

Toto je môj osobný názor a myšlienky na Bolotovov balzam a jeho učenie.

Bolotovov balzam

Tento komentár (myslím si, že aj to je článok) mi dal na zverejnenie 83-ročný muž, ktorý od roku 2006 používa Bolotovov balzam. Anatolij Demianovič tel. 8-915-269-33-09 Lyubirtsi, M.O..

O N K O L O G A Y - Príčiny výskytu a liečby podľa metód B. V. Bolotova.
Už len zmienka o ONKOLÓGII vyvoláva u každého strach. Medicína hovorí, že príčinou rakoviny je: stres,
ekológia,
nesprávna výživa.
Je to tak? Môžu byť tieto dôvody také všemocné?
Začnime týmito definíciami.
Stres - stane sa každému človeku a nie raz. Z nich sa vyskytujú vazospazmy. V dôsledku toho sa môžu vyskytnúť mŕtvice a infarkty, ako aj poruchy v práci pyloru..
S ONCOLOGY akosi neexistuje priamy účinok.
Zlá ekológia, druhá definícia. A kedy bola ekológia dobrá? Sám človek sa objavil v horšej suchozemskej ekológii a stále dokázal prežiť.
O správnej výžive. - To je miesto, kde medicína zasiahla samotné miesto. Problém je v tom, že medicína tento bod definuje svojim spôsobom, ako môže. Na základe storočných mýtických, stále nevyskúšaných údajov, ako je napríklad dôležitosť používania soli v potravinách pre zdravie človeka, nepochopenie rozdielov v ľudskej oxidácii alebo alkalizácii.
Priraďuje cholesterolu vlastnosti, ktoré nepotrebuje, čo z neho robí „obetného baránka“, keď sa objaví takzvaná ateroskleróza, a oveľa viac.
V medicíne sa verí, že všetko slané, kyslé, trpké, mastné je škodlivé.
Diagnostika má veľký význam pri určovaní stupňa poškodenia tela rakovinou. Ale bez ohľadu na to, ako dokonalá je, liečba rakoviny sa v praxi vo väčšine prípadov nahrádza chirurgickým zákrokom. A potom aké šťastie.

V medicíne Borisa Vasilieviča Bolotova neexistuje koncept rakoviny. A nemožno pochybovať o tom, že budúca medicína bude s najväčšou pravdepodobnosťou pomenovaná po ňom. A nebyť lekára, sám otočil celý oficiálny liek, ktorý je pri liečbe založený nie na odstránení príčin chorôb, ale na odstránení jeho príznakov.
Do budúcnosti, keď vedecky dokázal správnosť svojich metód, Bolotov poukázal na to, že sama medicína vytvorila a vytvára všetky podmienky pre rozvoj mnohých chorôb u ľudí. A potom sa so všetkou silou a schopnosťami snaží s nimi zaobchádzať, často bez dosiahnutia úspechu. A to všetko kvôli nedostatku túžby porozumieť všetkým základom a príčinám vznikajúceho zlého zdravotného stavu človeka.

Ale skúmame onkológiu. Bolotov hovorí: „. rakovina je diagnóza.! Toto je vynájdená diagnóza, to znamená, že je to tieň…. Žiadna rakovina. Nie je potrebné počúvať túto strašnú diagnózu. Existujú odchýlky HOMEOSTASES. Musíme ich identifikovať a obnoviť... “.
A hlavným dôvodom vzniku (výskytu) rakovinového nádoru je zásaditosť tela. Toto je jedna z hlavných narušených homeostáz, ktorých indikátorom je pH v moči nad 6,5-7,0 jednotiek..
Zdravé telo by malo byť kyslé s pH moču 5,0 - 6,0 jednotiek. Indikátor acidobázickej rovnováhy, rovný v rozmedzí 6,3-6,5 jednotiek, nie je konštantný.
pH je určené lakmusovým prúžkom. (Kedysi bolo možné kúpiť si v ktorejkoľvek lekárni, už 10 rokov lekárne v Rusku lakmusové prúžky nepredávajú! Opýtajte sa prečo?)

Všetky patogény, vrátane rakovinových buniek, sú bunky pochádzajúce z rastlín (CRP). Biotop rakovinovej bunky a jej životne dôležitá aktivita sa môžu uskutočňovať iba v alkalickom prostredí. Z toho vyplýva záver: v kyslom prostredí tela nie je život rakovinovej bunky možný. Podľa čipu má človek už pri narodení rakovinovú bunku a tá sa neprejavuje nedostatkom biotopu.
Keď je orgán alebo celý organizmus alkalizovaný, začína rýchlo rásť a rozvíjať sa.

Napríklad rakovina žalúdka môže mať iba nulovú kyslosť. Alebo v prípade nedostatočnej produkcie kyseliny chlorovodíkovej v žalúdku s dostatočným príjmom rastlinnej potravy, ktorá je zásaditým produktom. Ako viete, alkálie sú škodlivé. Neutralizuje kyseliny, je jedom.

Kyslosť žalúdka (jeho pH je v rozmedzí 1,5 jednotky) závisí od množstva potravinovej soli vstupujúcej do tela. Potraviny bez solí alebo ich nedostatok vedie k veľkému počtu chorôb u ľudí, vrátane rakoviny. SOĽ JE ŽIVOT!
Ako už bolo spomenuté, bolo to vedecky dokázané Bolotovom na jeho vlastnom príklade, príklade príbuzných a priateľov a tisícov ďalších ľudí, ktorým sa zachránili životy. Za čo dostal výčitku od lekárov v šarlatánstve a ktorý inicioval súdny proces, v dôsledku ktorého si musel odsedieť osem rokov v zajateckom tábore. Jeho chyba bola v tom, že nemal lekárske vzdelanie a zachránil ľudí pred smrťou. Berúc do úvahy problémy s prekyslením tela s cieľom zlepšiť zdravie človeka a zabrániť vzniku rakovinového nádoru.
Bolotov B.V. Vznikol Bolotovov balzam (aqua regia). Hlavnými zložkami balzamu sú kyselina sírová a chlorovodíková.
Kyselina chlorovodíková kompenzuje svoj nedostatok v žalúdku slabou produkciou samotným žalúdkom, prevládajúcim príjmom rastlinných produktov a nedostatočným uzavretím pyloru (vrátnik, dužina). Kyselina chlorovodíková podporuje tvorbu žalúdočnej šťavy pozostávajúcej z pepsínov (26 aminokyselín). Na tom závisí produkcia pankreatických enzýmov (trypsíny a chymotrypsíny) a žlče v pečeni. Od toho všetkého závisí schopnosť tela chrániť sa pred rakovinou..
Kyselina sírová spolu s kyselinou chlorovodíkovou udržuje v tele kyslosť homeostázy. Ale kyselina sírová v ľudskom tele poskytuje základ pre jej imunitu. Rovnako ako sírany interaguje s pečeňovým glykogénom a reprodukuje mukopolysacharidy. A to sú chondroitínsírové, hyalurónové a heparové kyseliny, ktoré poskytujú základ imunity. Kyselina sírová neutralizuje odpadové produkty rakovinových nádorov (trypsíny a chymotrypsíny, nazývané toxíny). Tieto toxíny sú zásadité. Táto alkália v prostredí rakovinového nádoru požiera bunkové tkanivo ktoréhokoľvek orgánu. Výsledkom je, že človek zažíva neznesiteľnú bolesť. A kyselina sírová toto miesto bolí.
Nie je jasné, prečo medicína užíva lieky na úľavu od bolesti? Nepozná tiež túto jednoduchú metódu? Úľava od bolesti pochádza z iných kyselín, dokonca aj z obyčajného octu.
Na uzdravenie tela pri potláčaní rakovinového nádoru Bolotov navrhol enzýmy získané počas fermentácie liečivých bylín v prostredí baktérií mliečneho kvasenia. Tieto enzýmy produkujú potrebné aminokyseliny, peptidy (kyslé bielkoviny), vitamíny a ďalšie kyseliny. Keď zhrnieme všetko, čo bolo povedané, môžete zopakovať to, čo už bolo povedané.
To všetko je už dávno vedecky dokázané a musí sa to aplikovať, nie utlmovať a brzdiť. Je potrebné pochopiť, ako povedal B. Bolotov, že „neexistuje ŽIADNA ZVÝŠENÁ KYSELNOSŤ, ALE U TÝCH, KTORÍ TO HOVORIA, JE ZVÝŠENÁ IBA HUBNOSŤ.“ Je potrebné pamätať na výrok B. Bolotova, že „AK CHCETE BYŤ ZDRAVÝ, ZÍSKAJTE KYSELINU!“

Ďalším determinantom homeostatickej odchýlky je LYMPH. Z hľadiska imunitného stavu je na prvom mieste..
Podľa toho, koľko je lymfy zásadité, a už vieme, že alkalické prostredie je biotopom všetkých patogénov vrátane rakoviny, potom sa do nich všetky tieto nepríjemné veci ponáhľajú. To všetko napriek tomu, že ľudská krv a telo sú kyslej povahy. A ak lymfa nie je soľanka (presýtený soľný roztok), potom sa všetky tieto nepríjemné veci budú cítiť skvele a vyvíjať sa.
Aby sa tomu zabránilo, musí byť lymfa soľankou, teda slanou. Preto sa musí soľ používať zvnútra aj zvonka. Potom sa lymfa môže stať 100% imúnnou. Determinantom tohto stavu je očná guľa. Ak je modrá, potom je vaša lymfa vyčerpaná a neexistuje lymfatická imunita.

Ak je očná guľa biela, potom je imunita vynikajúca.

Ďalšou pozíciou v odchýlke homeostázy sú všetky onkologické ochorenia, ktoré vznikajú systematickým úbytkom tepelnej energie, to znamená podchladením a prechladnutím.
Telesná teplota sa vždy udržuje reakciou neutralizácie aminokyselín, pri ktorej sa uvoľňuje teplo a vytvárajú sa bielkoviny. Bunky sa tvoria z bielkovín. Keď sa telo ochladí, zvyšuje sa počet neutralizačných reakcií a množstvo bielkovín. Extra bielkoviny, extra bunky. Po druhom nebude dopyt. Budú tvoriť všetky druhy polypov, mastitíd, fibroidov, myómov, lymfatických uzlín a iných nádorov. Strata tepla vždy vedie k nekontrolovateľnému množeniu buniek v tele, čo vedie cievny systém k skleróze, trofickým vredom, infarktu, hypertenzii, cukrovke a mnohým ďalším chorobám. Vytvárajú sa určité novotvary, napríklad akné, vredy, papilómy, bradavice, furuncle, prostatitída, zápal stredného ucha, melanóm atď., Ktoré menia svoje odpadové látky za zásadité prostredie..
Okamžite sa tam pohybujú rakovinové bunky, ktoré sú v tele. Aby sa zabránilo chorobe pri každej strate tepla, je potrebné zakaždým zahriať celé telo v horúcom kúpeli. Voda by mala mať až 42-44 stupňov. V takom prípade musí byť organizmus prekyslený. Potom sa bunky novotvarov a rakovinových buniek pod vplyvom horúcej vody rozdelia na bielkoviny a bielkoviny na aminokyseliny.
Ak zhrnieme všetko, čo bolo povedané, môžeme odporučiť niekoľko polôh, ktoré sú potrebné pre povinné použitie na ozdravenie tela a na neustále udržiavanie jeho imunity. To poskytne základ pre absenciu všetkých druhov rakoviny vo výskyte. Iba za predpokladu dodržania týchto pravidiel možno očakávať úspech..

1. Ráno sa vykonávajú procedúry s olejovými koláčmi. V prípade rakoviny a bez nej je potrebné brať kapustový koláč v objeme až 3 polievkové lyžice ráno pred jedlom, jedenkrát denne, hodinu pred jedlom asi jeden mesiac.

2. Na zmiernenie zápalu v zažívacom trakte je potrebné piť celandínový enzým 20 - 30 minút pred jedlom. A po 3 týždňoch vypite enzým na liečivej rastline zodpovedajúcej vašej chorobe v časti „Príznaky“. Bolotov má toto a ďalšie vo svojej knihe „Ľudské zdravie v nezdravej spoločnosti“.
Kvass (enzým) sa pripravuje nasledovne: srvátku alebo vodu nalejte takmer po vrch do 3-litrového pohára, pridajte jeden pohár cukru, jednu čajovú lyžičku kyslej smotany, jeden pohár skorocel alebo inú liečivú bylinu zabalenú v gázovom vrecku so záťažou. Trvajte na izbovej teplote po dobu 2 týždňov. Vezmite si pol pohára 3 krát denne.

3. Užívajte každý deň s jedlom cez tubu „Bolotov balzam“. Pijte najmenej 3 krát 2 čajové lyžičky na 3/4 šálky vody (čaj a iná tekutina). Ak už existuje rakovinový nádor, potom užívajte 1 polievkovú lyžicu najmenej 5-krát denne. Pite v množstve 1 čajovej lyžičky balzamu na pohári čaju alebo akejkoľvek šťavy, môžete si vziať čajovú lyžičku jablčného muštu alebo hroznového octu.
Ocot je základom mastnej kyseliny produkovanej odbúravaním tukov.
Balzam je cenný nielen pre prítomnosť kyseliny chlorovodíkovej, ktorá sa vo väčšine prípadov v ľudskom tele nevytvára dostatočne a po 60 rokoch sa ho vyrobí 5-krát menej. Ale aj preto, že obsahuje kyselinu sírovú, vďaka ktorej si človek vytvorí stopercentnú imunitu. Bolotov balzam v prítomnosti aminokyseliny TRIPTOFAN, ktorá sa získava tvorbou enzýmu na banánovej šupke, rozkladá rakovinovú bunku. Kyselina sírová sa podieľa na neutralizácii odpadových produktov rakovinovej bunky. A ako už bolo spomenuté, spolu s hroznovým octom eliminuje bolesť v oblasti rakovinového nádoru..
Musíte si vziať ocot 10-15 krát (kým sa bolesť neuvoľní) v polievkovej lyžici na 3/4 šálky vody, čaju. A urobte kompresie na nádore.
S úľavou od bolesti začína proces hojenia.

Bolotovov balzam

Nie som veľkým fanúšikom vitamínov a doplnkov výživy. Aj keď ich začnem brať, môžem ich pravidelne piť najviac dva dni, ale s Bolotovovým balzamom je všetko inak. Už po prvom dni používania balzamu som pocítila nebývalý príval sily a páčilo sa mi to. Teraz sa mi podarí urobiť milión vecí za deň a večer stráviť v prospech tela a duše v telocvični a na všetko je dosť energie a sily.!

Tatiana Danilova

Mám dosť nabitý pracovný program, veľký psycho-emocionálny stres, väčšina mojich dní je naplánovaná každú minútu. Nedávno som si všimol, že táto denná rutina sa odráža na mojom vzhľade. Bohužiaľ, nie vždy je dostatok času pre seba. Ale našiel som východisko - Bolotov balzam. Je to skutočne elixír mladosti a krásy, ktorý mi pomáha vždy zostať na vrchole.

Katerina Bondar

Je to pre mňa neobvyklá príležitosť, keď napíšem recenziu na doplnky výživy. Som lekár a trochu rozumiem blahodarným vlastnostiam látok, ale Bolotov balzam je skutočne jedinečný nápoj, ktorý pozitívne vplýva na organizmus. Sám som sa o tom presvedčil nielen teoreticky, ale aj v praxi a radím vám.

Valentina Isaenko

S vekom som začal byť v práci veľmi unavený, pretože si to vyžaduje viac pozornosti a vytrvalosti. Ale ako veľmi som rád, že sa v mojom živote objavil zázračný elixír - Bolotov balzam. Teraz už zvládam všetky pracovné povinnosti bez problémov a stále mám dostatok energie na domáce práce a komunikáciu s rodinou. Vďaka!

Rovnako ako mnoho ľudí, aj môj pracovný deň trávim sedením na stoličke v rovnakej polohe a prakticky bez pohybu. Pre mňa to bolo plné výskytu chronickej únavy, opuchov na nohách a jednoduchého pocitu choroby. Je dobré, že som si včas našiel verného pomocníka, ktorý ma rýchlo vrátil do aktívneho života - ukázalo sa, že to boltovov balzam. Kurz som ukončil asi pred mesiacom, ale výsledok zostal.

Natália

Skôr moje ráno začalo pohárom vody a vitamínov (alebo iných doplnkov výživy). Keď som začal brať Bolotovov balzam, vyhodil som všetky ostatné vitamíny a doplnky výživy - boli jednoducho zbytočné. Balzam mi pomáha vždy zostať v dobrej kondícii, pretože takmer celý deň trávim v pohybe.

Vladimír Ivančuk

Šport je môj koníček. Robím vzpieranie. Postupom času som si začal všímať, že už nemôžem aktívne športovať do nových výšin ako predtým. Hľadal som cestu von a našiel som Bolotovov balzam. Po kúre balzamu som začal aktívne naberať svalovú hmotu a zároveň som si vytvoril osobný športový rekord!

Anastasia Fedorová

Bolotov balzam mi poradili kamaráti, už ho všetci brali a tiež som sa rozhodol ho vyskúšať. Tento nápoj ma jednoducho potešil - moja pokožka žiari zdravím, moje nechty sú výrazne spevnené a moje vlasy. Nikdy som ich nevidel také jemné a roztrasené - a to je takmer bez použitia špeciálnych prostriedkov pre nich! Aká úspora))

Chepur Anna Michajlovna

Za mesiac používania balzamu (1 lyžička / 2 krát denne) sa sluch zlepšil (predtým som prakticky nič nepočul), hladina cukru klesla na normálne hodnoty, zlepšila sa práca čriev, pečeň prestala bolieť.

Chepur Anna Michajlovna

Mal som zranenie hlavy, po ktorom sa objavila celá kopa zdravotných problémov vrátane videnia: v strede očí sa nachádzala prekážka v tvare X, ktorá ma takmer nič neurobila. Balzam pijem už mesiac a rozmazávam si okolo očí masťou na báze gaštanu konského, začal som potichu vidieť.

Antonina

Bolotov balzam som objavil asi pred pol rokom a neviem sa vynadívať na výsledky)) Dlhodobo som mal chronickú únavu, ktorá sa neodstránila obyčajným odpočinkom, a kamarátka mojej mamy mi poradila, aby som vyskúšala Bolotov balzam. Spočiatku som pochyboval, že to bolo veľmi podobné nejakému podvodu, ale priateľ tejto matky povedal, že ju sama pije už viac ako jeden rok. A viete, že pri pohľade na ňu (a na svoj vek vyzerá dosť rozkvitnuto) som sa rozhodol využiť šancu. Som jej vďačný za túto radu! Po únave neostala ani stopa, som plný energie a sily, začal som sa venovať tvorivosti (čo predtým jednoducho nebolo dosť sily). Svetlé farby sa vrátili k životu! Určite odporúčam použiť!

Oksana

Boris Bolotorv je jednoducho geniálny vedec našej doby. Pomocou jeho metódy (Bolotovov balzam) som sa vyliečil zo strašnej dermatitídy, ktorá ma trápila asi 4 roky. Jediné, čo ma mrzí, je, že som o ňom nevedel skôr.!

Alena Ignatieva

Nedávno mi diagnostikovali obličkové kamene a ponúkli mi operáciu na odstránenie týchto kameňov. Pod nôž Konovalov sa mi veľmi nechcelo ísť a rozhodol som sa hľadať alternatívu a našiel som ju v podobe Bolotovho balzamu. Po mesačnom kurze tohto nápoja sa kamene výrazne znížili, lekári boli v strate, keď som k nim prišiel na druhé stretnutie)) Všeobecne bolo vymenovanie operácie zrušené a nahradené liekmi. A teraz nech niekto povie, že Bolotov je šarlatán, otestoval som jeho metódy na sebe a fungujú!

George

Bol som liečený podľa Bolotovových metód a som veľmi spokojný. Mala som vred na dvanástniku 10 rokov, vôbec netušíš, ako veľmi som trpela. Pred dvoma rokmi som našiel informácie o Bolotove na internete a zaujal ma. Preštudoval som veľa jeho diel, prečítal som si recenzie a začal som liečiť Bolotovovým balzamom. Podľa jeho metód som bol liečený 2 mesiace - a výsledok je jednoducho úžasný. Po priebehu liečby ma už moja choroba netrápi, po vyšetrení mi lekári potvrdili, že už choroba nie je.

Marína

Mala som v živote hektické obdobie, ktoré spôsobovalo nervozitu, pocit úzkosti, narušený spánok, mohla som sa budiť 4-krát za noc a celé hodiny len ležať a pozerať na strop. Všetko sa zmenilo, keď som objavil Bolotovov balzam. Neviem, ako to funguje, ale skutočne mi to pomohlo normalizovať stav a znovu získať pokoj..

Oľga Demina

Minulý rok som začala mať menopauzu a bola to len nočná mora, neustále návaly horúčavy, strata sily, krvný tlak sa často zvyšoval, dokonca som vedela, čo robiť cez deň. Nemohla som normálne pracovať, ale len žiť. Kamarátka mi poradila, aby som tento Bolotovov balzam vypila, pomohlo jej to v pravý čas a ja som sa rozhodol využiť šancu. A viete, vôbec som neľutoval! Môj stav sa výrazne zlepšil, krvný tlak sa vrátil do normálu, prešli tieto strašné návaly horúčavy a vrátila sa mi dobrá nálada. Som veľmi rád!

Margarita

Pred niekoľkými rokmi sa na základe nervozity začalo strašné pálenie záhy. Nemohol som nič jesť, pocit pálenia takmer nikdy neodišiel. Kamarát v práci radil tomuto balzamu, nemôžem ti povedať, ako mi uľahčil život. Skutočne pomohol.

Nikolay

Cukrovku mám už mnoho a veľa rokov a celý ten čas bojujem s vysokou hladinou cukru v krvi. Jeden príbuzný mi poradil, aby som vyskúšala Bolotovov balzam. Vyskúšal to sám (mal však trochu iný problém - pálenie záhy), pomohlo to. No rozhodol som sa, že som, nebol som. A viete, po kurze, ktorý som sa cítil oveľa lepšie, počet prepätí cukru klesol a po druhom kurze prakticky zmizli! Veľmi rád, že som našiel tento liek.!

Maria Viktorovna Shilova

Mám 65 rokov, niekde od 44 do 60 rokov som trpel zápalmi žalúdka, len mi to otrávilo život, nemohol som jesť to isté jedlo ako všetci ostatní, držal som neustále diéty a sezónne exacerbácie sú spravidla nočnou morou. Až kým som neobjavil tohto veľkého vedca. Kamarátka mi povedala, že pila Bolotovov balzam a začala sa cítiť v pohode, prečítal som si návod na tento balzam a zaujímalo ma to. Začal som hľadať informácie o balzame a Bolotove. Samozrejme som čítal všeličo, ale napriek tomu som sa rozhodol vyskúšať. Dostal som sa na internet (ale buďte opatrní, existuje veľa podvodníkov, ktorí chcú zarobiť na smútku niekoho iného). Pravý balzam sa predáva iba vo vysokých sklenených fľašiach so štvorcovým prierezom. Takže teraz mám 65 a je to 5 rokov, odkedy som začal balzam brať (teraz ho pijem na kurzoch prevencie). Zabudol som na svoj zápal žalúdka a teraz žijem plnohodnotný život!

Katerina

Asi pred rokom som zrušila hormonálnu antikoncepciu, ktorú som užívala podľa predpisu lekára, a psoriáza sa rozhodla ukázať mi, že vtipy s hormónmi sú zlé a spôsobili veľké zhoršenie, hlavne na hlave. Poviem vám svoje vlastné skúsenosti s komunikáciou s Bolotovovým balzamom a prečo som si ho vybral. Bral som to na kurzoch 2 mesiace, celkovo som vypil 2 kurzy. Výsledok predčil všetky moje očakávania - psoriáza zmizla po mesiaci prijatia! Rozhodol som sa vypiť druhý chod, aby som upevnil výsledok. A teraz už rok som bez psoriázy a som z nej veľmi šťastná. Tu sú moje skúsenosti s užívaním tohto lieku, dúfam, že moja kontrola pomôže niekomu urobiť rozhodnutie, ktoré ho zbaví fyzických problémov.

Oleg Ivanovič

Mal som ischemickú mozgovú príhodu, ktorá mi vzala ľavý bok. Po užití balzamu začal Bolotov chodiť a jeho ruka sa postupne hýbala. To hovorí za všetko!

Katerina Zhukova

Môj otec (68 rokov) sa po mozgovej príhode dlho nemohol zotaviť, ležal asi šesť mesiacov a prakticky nerozprával. Tradičná medicína to vzdala. Boli sme takmer zúfalí, ale mama aj tak hľadala východisko a my, chytiac každú niť, sme sa rozhodli vyskúšať Bolotovov balzam. 2 mesiace po prijatí sa otcovi takmer úplne obnovila reč, po ďalších dvoch začal vstávať a potichu chodiť! Sme nesmierne vďační tvorcovi tohto zázračného lieku, nebyť jeho, ani neviem, čo by sme robili.

Natália Dementieva

Od malička trpím cukrovkou. To som v živote neskúšal. Pred pár rokmi som náhodou na internete narazil na Bolotovov balzam a rozhodol som sa to vyskúšať. Po 250 ml sa hladina cukru znížila (z 8 na 6,2), zlepšilo sa celkové zdravie, objavila sa sila a energia. Je mi veľmi ľúto, že som tento liek nenašiel skôr. Škoda, že sa o takýchto veciach nehovorí všade, na rozdiel od vodky a cigariet..

Viktor Andrejevič

Keď som mala 42 rokov, dostala som mozgovú príhodu, ľavá strana (ruka a noha, časť tváre) bola ochrnutá, nemyslela som si, že sa vrátim do normálu. Raz za nami prišiel priateľ jeho manželky a rozhovor sa zmenil na netradičné metódy liečby. Uviedla, že sama videla výsledky liečby Bolotovovým balzamom - jej bratranec tiež utrpel mozgovú príhodu, aj keď v ľahkej forme, nič ochrnuté. Takže táto jej sestra vypila tiež 2 kúry balzamu a úplne sa zotavila. V zásade som už bol postihnutý, nebolo čo stratiť a rozhodol som sa to skúsiť tiež. A hľa! Išiel som napraviť a dosť rýchlo! Teraz som sa takmer úplne uzdravil, dokonca som začal športovať - ​​chodím plávať. Do konca života budem vďačný tejto úžasnej žene, ktorá poradila Bolotov balzam samotnému vedcovi! Zachránilo mi to život!

Sachalinské fórum

NOVINKY

OBĽÚBENÁ TÉMA

NOVÁ TÉMA

novinky

Liek

Vedci z Národného ústavu pre neurologické poruchy a mozgové príhody dospeli k záveru, že vysoký príjem soli môže vyvolať kognitívne účinky.

Od roku 1979 Jakov Tsiperovič nespal ani minútu a vzhľadovo sa prakticky nezmenil. Tsiperovič už navyše 40 rokov nevie, čo je to únava..

Americkí biológovia uvažovali o zavedení „práva na zdravú mikroflóru“, ktoré by sa malo dotovať ľudí bez ohľadu na príslušnosť k.

30 jednoduchých krokov k zdraviu podľa Karavaeva. Metódy samoregulácie podvedomia. Všeobecné myšlienky integrovaného prístupu k prevencii (S. V. Romanenko) P.

Dnes si pripomíname 95. výročie bývalého ministra obrany ZSSR [exclusive kp.ru]

Človek nie je Petriho miska a všetky procesy v našom tele sú komplikovanejšie ako experimenty na hodinách chémie na strednej škole. Citrón alkalizuje telo, a to.

Odborníci majú silné dôvody na testovanie vnímania pachu v rámci pravidelných lekárskych vyšetrení.

Viktor Litovkin - o legendárnom ruskom výsadkovom vrtuľníku Mi-24, ktorý uskutočnil svoj prvý let pred 50 rokmi

Molekulárni biológovia z Veľkej Británie sledovali, ako rastú rezáky myší, a objavili súbor génov a signálnych molekúl, ktoré riadia tento proces..

Nemeckí lekári pri vyšetrovaní svojich pacientov často opakujú príslovie: „Sie sind hicht krark - Sie sind übersaueret“. Dá sa to preložiť takto: „Ty n.

Drahí priatelia! Tento článok som napísal na žiadosť mojich čitateľov. Dostávam otázky: je správne brať si na chudnutie sódu? Budem jednoduchý.

Hodnotenia zákazníkov

Túto zimu sme práve objavili vynikajúci prípravok - olejový balzam s cédrovou živicou. A chcem sa podeliť o náš vynikajúci výsledok - moje deti, školáci, v tomto akademickom roku nikdy neochoreli! Najprv sme nanášali s nižším obsahom živice - 5%, natierali sme ich pred školskou dochádzkou a do práce pre dutiny a večer, pred spaním, deti vypili ½ lyžičky. balzam, a ja 1 lyžička. absorbovaný a pomaly prehltnutý. Teraz, počas tejto epidémie, kúpili ďalších 30%, je možné ich použiť iba externe. Rozmazávame nosové dutiny 2 krát denne. Dlho ma nepreložili na diaľku do práce, takže som musel jazdiť metrom - tiež som ho hojne aplikoval a išiel, až kým som nemal príznaky nachladnutia. Teraz sme v karanténe, ale naďalej ju aktívne používame aj s miazgovým balzamom. Pijeme tiež imunitný čaj, echinacea. Naozaj dúfame, že budeme zdraví a karanténa sa čoskoro skončí!

Deti proste neochorejú! Tu je výsledok!
Hodnotenie:

- Victoria, 46 rokov. Moskva 17:14:45 03-31-2020

Mám astmu a stalo sa to takmer okamžite po odstránení krčných mandlí. Túto suchosť mám vždy v hrtane. Áno, často ochoriem, už mi je jasné, prečo - koniec koncov, pri vstupe infekcie nemám žiadnu ochrannú bariéru! A ak ochoriem, vyliečim kašeľ o 2 mesiace neskôr a je to vždy veľmi ťažké, pretože kašlem a dusím sa.!
Vždy som sa zachránil rastlinnými olejmi, iba som ich dlho nasával do úst. Teraz som sa dozvedel o oleji so živicou, poradil mi môj priateľ, povedal mi, že toto je prírodný olej s antiseptikom. Najskôr som ju iba nasal a vypľul a teraz ju nasávam a postupne prehĺtam, v malých dávkach zjemňuje všetko v hrtane! A túto zimu som ochorel iba raz a nemal som ani kašeľ, myslím, že to bolo vďaka tejto živici! Keď som bol chorý, napil som sa balzamu, nasal si ústa a zaboril si ho do nosa. Používam iba 5%, snažil som sa viac, ale bojuje so mnou všetkým, je pre mňa veľmi silný. Áno, a prestal ma bolieť žalúdok. Mám vred a zápal žalúdka, takže sa všetko oveľa zlepšilo a bolesti ustúpili.

Terpentínový balzam so šťavou - prírodná bariéra proti boľavým miestam
Hodnotenie:

- Galina Dmitrievna 72 rokov. Novosibirsk 17:07:41 03-31-2020

Recenzia Balm Bolotov
Recenzia Bolotovovho balzamu po zakúpení od spoločnosti Fitospas v Novosibirsku:
V poslednej dobe som si všimol malé hrčky pod kožou, ako také husté gule. Neubližovali, ale vyčnievali na bok a na ruku. Vtedy som sa veľmi bála, išla na kliniku - veľmi ma upokojili, povedali, že sú to lipómy alebo wen. A ak sa mi nepáčia alebo nerastú, potom sa dajú bez problémov odstrániť. Bol som šokovaný, nikdy som vôbec nechodil k lekárom, mladý, zdravý, odkiaľ sa vzali tieto wen? Lekári mi okrem toho, ako ich vystrihnúť, nič neponúkli. Ale veľmi sa mi nechcelo sedieť a čakať, kým ešte dorastú! Začal som hľadať rôzne možnosti, čo sa s nimi dá robiť. Skúšal som rôzne ľudové metódy, ale nefungovali. Jeden priateľ navrhol kontakty Anastasie, zavolal mi, ale ani tu mi nedávali presnú istotu, že by sa to dalo ľahko odstrániť a vyliečiť. Ale bolo veľa odporúčaní, a napriek tomu som sa rozhodol vyskúšať. Vzal som Bolotovov balzam, tiež balzam na žalúdok, očistil gastrointestinálny trakt, na tieto hrbole som urobil obklady s celandínom a potrel som malým jedlom a tujou. Po 3 mesiacoch jedna hrčka na boku, kde zasahovala do pásu, pod pás, takmer úplne zmizla. Stal sa tak mäkkým, mobilným. Aj ďalšie dva na ruke boli mäkšie. Teraz Anastasia (Fitospas) predpísala nové lieky, ale stále beriem Bolotov balzam. V knihe Bolotovovej som sa tiež dočítal, že tento balzam je možné riediť vodou a nanášať ako obklad. Robím to aj teraz. Dúfam, že sa všetko úplne vyrieši!
Hodnotenie:

- Sergey 28 ročný Novosibirsk 21:04:50 03-09-2020

Recenzie Oncolan
Spätná väzba od klienta Fitospas o oncolane:
Nie je to prvý rok, čo sa moja žena zaoberá rôznymi druhmi fytosanitárnych opatrení. Má veľmi dobré výsledky. Preto som sa rozhodol vyriešiť svoj chúlostivý problém. Mám adenóm, už dosť veľký. Čas od času sa objaví zápal a bolesť, ale všetko je znesiteľné, len v noci sa samozrejme často budím na toaletu. Ja osobne som sa s Anastasiou (spoločnosť Fitospas) nestretol, hovorili sme telefonicky. Poslal jej všetky testy a povedal, že lekári nariadili operáciu. Predtým pil kurzy antibiotík a tabliet (longidaza, omnic, prostamol atď.). Nič mi nepomohlo! Možno to malo malý účinok, ale akonáhle sa tabletky skončili, veci sa ešte zhoršili. Preto som sa rozhodol vyskúšať inú liečbu. Pred vašimi očami navyše existuje živý príklad!
Najskôr som pil kurz - šťava z čierneho orecha, b-m Badmaev, sabernik a použil som kakao-fyto sviečky. Zlepšilo sa to, ale napriek tomu je za 3 mesiace nemožné vyliečiť niečo, čo je choré už 10 rokov! Rozhodol som sa pokračovať, v ďalšom kurze Anastasia predpísaná na pitie Oncolanu (extrakt z Dzhungarianského akonitu), extraktu z mušlí, ľubovníka zimného, ​​špeciálneho čaju na báze červeného koreňa a echinacey a kakaových fytosviečok č. A tento kurz sa teraz končí. Cítim, že som úplne iný človek! Najdôležitejšie je, že sa v noci takmer nebudím a ráno sa cítim veselo, nie ako predtým. Bolesti sú preč, môžem si opäť zacvičiť v posilňovni. Skrátka sa vraciam k svojim predchádzajúcim záľubám! Nedávno som urobil ultrazvuk - lekári povedali, že zjavne predchádzajúci ultrazvuk a záver boli urobené s chybou. Adenóm sa znížil o 2 krát! A vytrvalo mi ponúkli operáciu. Som teda na dobrej ceste. Teraz si dám malú prestávku a budem pokračovať v liečbe. Hlavná vec je, že existuje výsledok!
Nie je to prvý rok, čo sa moja žena venuje rôznym druhom fyto-liečby. Má veľmi dobré výsledky. Preto som sa rozhodol vyriešiť svoj chúlostivý problém. Mám adenóm, už dosť veľký. Z času na čas sa objaví zápal a sú bolesti, ale všetko je znesiteľné, len v noci sa samozrejme často budím na toaletu. Osobne som sa s Anastasiou (Fitospas) nestretol, hovorili sme telefonicky. Poslal jej všetky testy a povedal, že lekári nariadili operáciu. Predtým pil kurzy antibiotík a tabliet (longidaza, omnic, prostamol atď.). Nič mi nepomohlo! Možno to malo malý účinok, ale akonáhle sa tabletky skončili, veci sa ešte zhoršili. Preto som sa rozhodol vyskúšať inú liečbu. Pred vašimi očami navyše existuje živý príklad! Najskôr som pil kurz - šťava z čierneho orecha, b-m Badmaev, sabernik a použil som kakao-fyto sviečky. Zlepšilo sa to, ale napriek tomu je za 3 mesiace nemožné vyliečiť niečo, čo je choré už 10 rokov! Rozhodol som sa pokračovať, v ďalšom kurze Anastasia predpísaná na pitie Oncolanu (extrakt z Dzhungarianského akonitu), extraktu z mušlí, ľubovníka zimného, ​​špeciálneho čaju na báze červeného koreňa a echinacey a kakaových fytosviečok č. A tento kurz sa teraz končí. Cítim, že som úplne iný človek! Najdôležitejšie je, že sa v noci takmer nebudím a ráno sa cítim veselo, nie ako predtým. Bolesti sú preč, môžem si opäť zacvičiť v posilňovni. Skrátka sa vraciam k svojim predchádzajúcim záľubám! Nedávno som urobil ultrazvuk - lekári povedali, že zjavne predchádzajúci ultrazvuk a záver boli urobené s chybou. Adenóm sa znížil o 2 krát! A vytrvalo mi ponúkli operáciu. Som teda na dobrej ceste. Teraz si dám malú prestávku a budem pokračovať v liečbe. Hlavná vec je, že existuje výsledok!
Hodnotenie:

- Valery 46 rokov Moskva 20:49:32 03-09-2020

Bolotov balzam - žalúdok funguje dobre!
Recenzia Bolotovho balzamu:
Už 2 roky beriem Bolotov balzam. Chcem tým povedať, že som také výsledky nečakal! Nebral som skoro rok žiadne lieky! Tlak je normálny, žalúdok funguje perfektne, za tieto 2 roky som schudol 7 kg. Pokožka sa zlepšila, starecké škvrny na rukách zmizli. Trápilo ma aj chrbát, v krížovej oblasti, teraz mi to vôbec neprekáža. Ťažkosti v nohách sú preč, čo je veľmi potešujúce, keďže pracujem ako kaderník, chodím celý deň. Večer sa mi nohy vždy krútili, ale teraz je to celkom ľahké, dokonca môžem ísť po práci so psom na prechádzku aj večer! Nedávno som bol na krvnom teste - takže tam sa zvýšil hemoglobín a cukor bol v norme. Nie balzam, ale nejaký zázrak! Aktívne to radím všetkým priateľom, pri pohľade na mňa sa pýtajú, aké vitamíny užívam? A hovorím im, že prijímam Bolotov! Užívam ho 2x denne, keďže ráno a popoludní jem veľmi husto. A večer vypijem viac fermentovaného pečeného mlieka, kefíru, jogurtu. Večer to neprijímam. Vrelo odporúčam všetkým! Chutí veľmi dobre, tak kyslo!
Hodnotenie:

- Albina má 48 rokov. Volgograd 20:37:05 03-07-2020

Oncolan - sila prírodných prípravkov Fitospas.
Spätná väzba na Oncolan:
Som mladá kreatívna žena, pracujem v divadle. Nikdy som sa vôbec nesťažoval na svoje zdravie, miloval som aktívny odpočinok, veľa som cestoval. Ale pred 2 rokmi som prežil silný stres, môj drahý tragicky zomrel. Dlhodobé starosti a moja vnútorná starosť o budúcnosť mojej rodiny mali veľmi silný vplyv na moje zdravie. Mal som silné depresie, poruchy spánku, pretrvávajúce bolesti žalúdka, bolesti hlavy a problémy so srdcom. Začali sa moje návštevy lekárov, vyšetrenia a vo výsledku som užíval rôzne druhy liekov.
Začal som brať hormóny, antidepresíva a iné lieky. Po 2 rokoch používania bola pravá strana veľmi boľavá. Aj som pribrala - asi 10 kg. Srdce začalo pracovať ešte horšie, arytmia je taká, že niekedy takmer úplne ustane. Po pravidelných testoch lekári predpisovali drahšie a silnejšie lieky. Ale ja som sa len zhoršil, z času na čas som dokonca začal mať záchvaty dusenia! Zo zúfalstva a úplného zúfalstva som začal hľadať ďalšie možnosti a iné východisko zo svojich problémov. Náhodou, alebo možno nie, pretože v živote k žiadnym nehodám nedochádza, som dostal stretnutie s Anastasiou Tikhomirovou (spoločnosť Fitospas). Dlho brala moju anamnézu, kládla veľa otázok, potom odporučila skontrolovať štítnu žľazu. Jej lekári ma vôbec nevyšetrili! Po testoch a návšteve endokrinológa ma čakala nová diagnóza - AIT (autoimunitná tyroiditída) a štítna uzlina goiter. Lekári okamžite navrhli operáciu a predpísali hormóny. Povedal som, že o tom budem premýšľať.
Teraz podstupujem fyto-liečbu podľa schémy Fitospas. Som si istý, že takouto liečbou nemôžem telu ublížiť. Beriem tinktúru Oncolan (na báze dzungarského akonitu), cinquefoil, lebku, shiksha, šabľu, používam masť Hemlock a masť Tui. Na zlepšenie práce gastrointestinálneho traktu som pil Bolotovov balzam a dokonca som trochu schudol. Teraz sa cítim oveľa lepšie. Kurz som zatiaľ absolvovala iba 3 mesiace, ale už som to nevydržala a urobila som si ultrazvuk. Analýza ukázala, že uzliny sa mierne zmenšili a veľkosť štítnej žľazy sa tiež zmenšila na takmer normálnu veľkosť. Ale hlavné je, že som sa začal cítiť oveľa lepšie! Začal som rýchlejšie zaspávať a v noci sa prakticky nebudím, bolesti v pravom boku zmizli. Počas dňa som sa upokojil, nedráždim sa tak rýchlo. Žalúdok začal pracovať v pohode. Teraz plánujem pokračovať v liečbe a pridať lieky na chudnutie. Ďakujem mnohokrát!
Hodnotenie:

- Veronika má 32 rokov. Petrohrad 20:27:00 03-07-2020

Bolotovove prednášky a jeho balzam inšpirovali.
Spätná väzba:
Stalo sa, že pred 3 rokmi som bol prijatý do nemocnice s pankreatitídou, cholecystitídou a silnými žalúdočnými kŕčmi. Bol som asi mesiac v nemocnici, dostal som nejaké lekárske ošetrenie, ale po tomto útoku sa všetko v mojom živote dramaticky zmenilo! Bolo potrebné dodržiavať prísnu diétu, úplne sa vzdať alkoholu a brať lieky. Môj nabitý program a časté pracovné cesty mi nedovoľovali plne dodržiavať liečebný režim. Po 4 mesiacoch som takmer opäť skončil v nemocnici! Až potom som si uvedomil, že zdravie je veľmi dôležité a moja choroba je vážna. Teraz sa venujem viac sám sebe, prešiel som od tabletiek k prírodným prípravkom. Liečivé bylinkové čaje sa pre mňa vyrábajú individuálne. Ale napriek tomu pravidelne dochádza k útokom, ktoré určite nemajú rovnakú intenzitu a trvanie, ale napriek tomu mi nedajú pokoj! Nie je to tak dávno, čo ma neustále pálenie záhy začalo trápiť a cítim neustále ťažkosti v žalúdku, stáva sa to dokonca aj po ľahkom občerstvení! Lekári vykonali vyšetrenie, ale nikdy mi nebola diagnostikovaná. Uviedli, že to môže byť dôsledok cholecystitídy. Sám som začal čítať články a odporúčania na túto tému, našiel som Bolotovove prednášky. Informácie sa mi zdali zaujímavé. Potom som sa dozvedel, že existuje droga - Bolotovov kráľovský nálev! Začal som ho hľadať, našiel som ho na Ukrajine a tu. Objednal som si to v Moskve, rýchlo to bolo odoslané do Petrohradu! Teraz to beriem tretí mesiac, striktne počas jedla. Výsledky sa mi veľmi páčia! Žalúdok začal pracovať ako hodiny, trávenie sa zlepšilo, ostré bolesti zmizli. Spolu s Bolotovovým balzamom beriem aj špeciálnu zbierku bylín a liečivých olejových balzamov.
Ďakujem Anastasii z Fitospasu za absolútne úžasný ľudský prístup k spolupráci s nami. To mi dodalo ešte viac sily na obnovenie zdravia..
Hodnotenie:

- Jurij 42 rokov 23:03:55 11-04-2019

Zoznámenie sa s Todikampom prerástlo do priateľstva!
Spätná väzba:
Mnoho rokov trpím na pankreatitídu. Táto choroba sa lieči veľmi ťažko, neustále držím diéty, dokonca robím špeciálne cvičenia, užívam farmaceutické prípravky. Ale tabletky mi veľmi nepomáhajú a ak budem v práci nervózny, potom nastúpi prudký záchvat, nemôžem ani chodiť! Samozrejme, je veľmi ťažké žiť v takom stave, ale chcete tráviť viac času so svojou rodinou a ísť na dovolenku, a byť v dobrej kondícii, a nie ležať so smutnou tvárou a trpieť! Už zo zúfalstva, v situácii, z ktorej by sa dalo povedať zúfalstvo, som začal hľadať ďalšie spôsoby liečby.

Veľa som čítal, zaujímalo ma to a začal som študovať tradičnú medicínu. Naše prababičky napokon žili na dedinách a nemali tam žiadne tabletky, liečili sa samy. A moja prababka sa dožila 93 rokov, porodila 8 detí, hovoria, že bola dokonca liečiteľka. Tak som si povedal, čo keď vyskúšam aj bylinkovú a extraktovú kúru? Najskôr som sa snažil brať rôzne čaje a bylinkové čaje, mierne mi zlepšili stav. Výťažky mi nevyhovovali, pri pankreatických chorobách je lepšie ich nebrať, neznesie žiadny alkohol! Ale keď som sa dozvedel o petroleji, spočiatku som bol veľmi prekvapený! Môžete to stále piť? Začal som volať, pýtať sa podrobnejšie, čítať veľa recenzií a odporúčaní. A stále som sa rozhodol vyskúšať.

Len mi povedali, že keď si to nemôžu vziať dovnútra, tak si môžu trieť kĺby, kloktať, páliť pupienky, bodnúť hmyzom a všeobecne je to v domácnosti nevyhnutná vec. Todikamp som si teda kúpil pred 2 mesiacmi. Začal som to brať najskôr kvapku po kvapke, potom to dosiahlo 1 lyžičku. Spočiatku som nepociťoval žiadne zmeny na svojom stave, v určitom okamihu som sa dokonca cítil trochu horšie. Ale vysvetlili mi, že ide o mierne zhoršenie, na ktoré je potrebné počkať, ale je lepšie drogu nezrušiť. Teraz to beriem už druhý mesiac, najdôležitejšie je, že moje bolesti prakticky zmizli, zlepšilo sa mi trávenie, zlepšil sa aj môj celkový stav, dostavil sa tón, vitalita v tele.

Spolu s Todikampom beriem špeciálnu zbierku bylín, ktoré pre mňa Anastasia vyrobila, pijem aj liečivý olejový balzam Orech-palina. Káva, čokoláda, banány a ľahko solené ryby boli zo stravy úplne vylúčené. Zlepšil sa mi aj spánok, bolesti hlavy zmizli, nohy ma začali menej bolieť, pravidelne si ich pred spaním pretieram. Myslím si, že musíme pokračovať v liečbe, ukázalo sa, že je ľahké ju brať. Hlavné je, že túto vôňu nikto necíti a ani mi to neprekáža. Dúfam, že sa budem iba zlepšovať! Chcem poďakovať Anastasii za jej profesionalitu, trpezlivosť a schopnosť počúvať, všetko pokojne vysvetliť a podporiť v liečbe.!

Todikamp užívam 1 mesiac. Začal som ho brať kvôli tomu, že sa vo mne našli škrkavky. Tablety ich úplne neodstránili, vypil som aj antiparazitárnu triádu a čierny orech. Ale ani to mi nepomohlo! Večer som sa túlal po stránkach a našiel som fórum, kde sa práve rozprávali o Todikampe. Našiel som jeho popis, prečítal som si ho, pozrel som si film. Jeho účinnosť som sa rozhodol vyskúšať na sebe. Mám malé problémy so žlčníkom a v poslednej dobe často ochoriem, vírusy sa na mňa proste nalepia! Začala som ho brať po kvapkách, miešam ho s olivovým olejom, ľahšie sa mi to užíva. Teraz užívam 1 lyžičku pred jedlom. Beriem aj probiotiká, na webe som sa dočítal, že Todikamp spôsobuje stredne ťažkú ​​dysbiózu. Pijem aj tibetský imunitný čaj, je chutný a zdravý, čistí organizmus. Znova urobím rozbor parazitov, ale teraz chápem, že stav môjho tela sa zlepšil. Žalúdok začal pracovať perfektne, pálenie záhy sa úplne zastavilo. Trochu som schudol, začal jesť menej sladkostí a chleba, len sa mi nechce! Videl som parazity, prvý týždeň ich bolo veľa, teraz už prakticky žiadni nie sú. Ale čo je najdôležitejšie, moja mastopatia ma prestala bolieť! Hrčka, aj keď malá, ale periodicky veľmi bolí, a tak sa stala mäkšou a vôbec nebolí! Kurz vypijem podľa očakávania - 3 mesiace. Uvidím, čo bude ďalej. Ďakujem veľmi pekne za spoznanie tak užitočnej drogy.!

Hodnotenie:

- Marina 58 rokov 22:47:13 11-04-2019

Bolotov Záchranný balzam a úzkostlivý prístup k práci!
Spätná väzba:
Už niekoľko rokov trpím na nízkokyslú gastritídu. A stalo sa mi to po tom, čo som si ošetrila nohu a vypila veľa tabletiek od bolesti!
Mal som silné nočné bolesti a po jedle som mal veľmi silné ťažkosti a nadúvanie a neustále plynatosť. Keď sa začalo vyšetrenie - našli tohto Helicobactera, vypil som antibiotiká, absolvoval testy - a nič! Lekári tvrdia, že kurz je stále potrebný - ale už pri užívaní som mal zvracanie, neustále bolesti a zápchu, už ich nebudem brať! Bylinky mi tiež veľmi nepomohli..

Narazil som na informácie o Bolotovom balzame, pozorne som si ich prečítal, pozrel som si recenzie a videá. Skutočne ma to inšpirovalo! Našiel som webovú stránku, kde si ho môžete kúpiť, a bolo dobré, že som najskôr volal, chcel som len objasniť doručenie. Okamžite som zavolal Anastasii, ukázalo sa, že môžete získať úplnú konzultáciu. Pozorne ma poslúchla a povedala, že pri exacerbácii gastritídy by ste to nemali brať! Bol som veľmi rozrušený, ale rozhodol som sa postupovať podľa odporúčaní fytoterapeuta. 2 mesiace beriem odvar z ľanu a ovsa, pijem orech čierny a orech-palina, pila som 2 týždne propolisovú tinktúru. Ešte 2 týždne som pil špeciálnu zbierku bylín. A v noci som pil infúziu bylín s lyžicou medu. Vždy som dodržiavala diétu, ale na radu Anastasie som pridala olejové koláče a rakytníkový a ľanový olej. Postupne sa bolesti zmierňovali, kŕče ustali, môj stav sa výrazne zlepšil. Ale po jedle, keďže som mala hrčku v bruchu, to zostalo!

Až teraz som začal brať Bolotovov balzam. Beriem to podľa očakávania - iba pri jedle, počnúc dávkou 10 kvapiek, teraz je dávka 30 kvapiek na pohár vody. Vezmite si to a okamžite pocítite, ako sa žalúdok stáva ľahším! Tento pocit hrče zmizne a stolica je pravidelná! Teraz si poradím so žalúdkom, a postarám sa o koleno, inak ma to len bolí! Ďakujem Anastasii za taký prístup k práci a ľuďom, ale mohla proste predať a je to!

Hodnotenie:

- Jekaterina 39 rokov 22:36:39 11-04-2019

Pomoc od komplexu „Nodulárna struma štítnej žľazy“
Spätná väzba:
Chcem sa vám poďakovať, Anastasia, za výsledky, ktoré som mohol dosiahnuť pomocou vašej fyto-liečby. Predpísali ste mi komplex na liečbu štítnej žľazy. Beriem váš komplex iba 2 mesiace a potom ma zrazu prišli navštíviť deti a povedať - mami, a tvoj „tučný chvost“ na krku je preč! Pozorne som sa pozrel na seba a naozaj, v oblasti hrtana bola na krku hrčka a zmizla! A odpovedám im, že som sa začal cítiť veľmi dobre!

Prijímam, ako ste mi poradili, extrakt Oncolan a extrakt z Cinquefoil, Sabelnik, šťavu z čierneho orecha, natriem masť a postupne znižujem dávkovanie tyroxínu. Teraz som celý mesiac nebral tyroxín! Cítim sa veľmi dobre, jednoducho super! Mám takú veselosť! Tinktúrou Todikamp som si natrel dolnú časť chrbta, teraz pracujem bez problémov, nebolí ma chrbát! Môžem byť dlhšie na nohách! Tiež prešla necitlivosť rúk, srdce „vchádza“ menej, nie až tak bije! Ešte pred spaním som pil tvoju trávu Shiksha, začal som dobre spať, inak som sa budil v noci, o 3 alebo 4 hodiny - a potom som nemohol spať!
Anastasia Boh ti žehnaj pevné zdravie, ty aj tvoja rodina! Takýto výsledok som naozaj nečakal! Budem brať, ako ste povedali, naďalej 1 mesiac, potom sa podrobím testom!

Prvý list od Eleny:
Ahoj Anastasia!
Mám 54 rokov - diagnostikovali mi chorobu pred 2 rokmi - nodulárna struma štítnej žľazy, hypotyreóza. Existuje tiež mierna mastopatia ľavého prsníka. Stále veľmi silná tachykardia a zlý spánok. Beriem veľa piluliek a tyroxín, ale to ma len zhoršuje. Poobede boli bolesti kĺbov a krížov, znecitlivenie rúk a dokonca silná slabosť. Možno môžete nahradiť niektoré pilulky bylinami alebo inými liekmi? Vopred ďakujem! Prikladám diagnostické výsledky a vyplnený dotazník.

Odporúčania Anastasie Tikhomirovej (Fitospas):
Dobrý deň, Elena!
Podľa diagnostiky, ktorú ste poslali, a ďalších údajov o vašej anamnéze odporúčam vypiť nasledujúci fyto komplex:

  1. Extrakt z akonitu
  2. Extrakt z potentilly
  3. Šťava z čierneho orecha
  4. Liečivý koreň Sabelnik
  5. Hemlock masť
  6. Masť thuja
  7. Liečivá bylina Shiksha.

Hodnotenie:

- Elena 54 rokov 22:05:21 11-04-2019

Todikamp vyliečil moju mačku!
Chcem sa podeliť o svoje skúsenosti s používaním Todikampu. Mačka (11 rokov) našla pod jednou z bradaviek pečatidlo veľkosti prepeličieho vajíčka. Potreté Todikampom zriedeným v oleji. Mačka, samozrejme, nemala rada vôňu a musela si miesto olízať. Myslím si, že Todikampovo požitie zohralo pri liečbe významnú úlohu. Po pár týždňoch po pečati nezostala ani stopa. Mačka má teraz 16 rokov - žije a robí nám radosť!
Hodnotenie:

- Anna Moskva 08:19:50 10-02-2019

Zlomený prst na nohe! Ako urýchliť zostrih?
Recenzia spojenia rýchlych kostí:
Ak si si, nedajbože, zlomil palec na nohe. Čo robiť? Začiatkom septembra 2019 som si na tréningu zlomil pravý palec na nohe (bez vysídlenia). Bola umiestnená omietka. Mám 50 rokov. Zlomenina sa hojí, viete, v tomto veku, podľa odborných traumatológov, v priemere 30 - 40 dní.

Okamžite „leťte“ na pohotovosť! Okamžite! Odporúčanie: nehrajte lotériu: zlomil, nerozbil. Neveďte ku komplikáciám. Neťahajte, fotte. Ak zlomeninu „stratíte“ a myslíte si: Aha, uzdraví sa to! Áno, zahojí sa to. Komplikácie však s vami budú do konca života. Potrebuješ to?

Odfotili ma (. Prestávka. 20. september Potrebujem ísť do novej práce. Ako sa správať?
Vypočul som si všetkých traumatizujúcich odborníkov a volal som Anastasia's Fitospas. A urobil som pre seba nasledujúce rozhodnutie a napíšem, že som pil a jedol 18 dní. Prečo 18 dní? Pretože som si bol istý, že kosť dorastie. Veril.
Čo teda okrem doplnkov výživy a liekov (raňajky, obed, večera):

Ráno:
1. Mumiyo (kúpené od Anastasie vo Fitospase) na lačno pred raňajkami. Mumiyo zriedilo 2 "pšeničné zrná" v 200 ml pohári. teplá prevarená voda
2. Počas raňajok: pite vitamín D3 DETRIMAX, výrobca „unifarm“ 1 tabletu s jedlom (1 tableta denne) (zakúpený v lekárni „Planet of Health“)
3,5 čajovej lyžičky sezamového prášku, tiež sa užíva s jedlom. V semenách sa teda nič nerozpustí (zakúpené od Anastasie vo Fitospase) Hlavný stavebný materiál pre kosti: vápnik
4. Po raňajkách: 2 tablety „Iodomarin 200“ výrobca (Berlin-chemi) v lekárni 36.6

Deň:
1. „Kamenný olej“ (kúpený vo Fitospase od Anastasie) pred obedom. Zmiešal som 4 gramy kamenného oleja v 1 litrovej fľaši prevarenej vody a tento roztok so 100 ml som vypil pred každou večerou po dobu 18 dní. o deň. celkovo za 18 dní sa po všetky tieto dni získali dve fľaše s objemom 1 liter (8 gramov kamenného oleja)
2. Opäť „sezamový prášok“ (Fitospas) 5 čajových lyžičiek počas obeda.
3. Parmezán - 80 gramov (vápnik) počas obeda v obchode „Appetite“

Večer:
1. Mumiyo nalačno pred večerou. Mumiyo zriedilo 2 "pšeničné zrná" v 200 ml pohári. teplá prevarená voda.
2. Opäť „sezamový prášok“ (Fitospas) 5 čajových lyžičiek počas večere.

A tak na 18 dní. Úprimne, mal som obavy. Išiel som na „payites“ a urobil som röntgenový snímok. Počas fotografie bol odstránený sadrový odliatok. Na obrázku je 99% všetkého zarasteného. A s obrázkom som prešiel cez politiku k traumatológovi na klinike. Sadrový lekár 18. septembra.

Robila som kúpele s jedlovým olejom 2 dni. Opuch sadry ustúpil. 20. septembra som išiel do práce (kancelárie). Ďalších 10-15 dní si nebudem veľa zaťažovať nohu a piť múmiový a kamenný olej a jesť sezamový prášok. D3 a jodomarín.

Ak to bude pre vás užitočné. Budem za vás veľmi rád. Osy!

Hodnotenie:

- Slava Moskva 17:19:57 09-22-2019

Hysterektómia maternice. Obnovenie sily fytocomplexu.
Pred dvoma rokmi som bola na operácii - hysterektómii maternice. Zotavoval som sa veľmi ťažko, ale pravdepodobne mi vtedy veľmi pomohla túžba žiť a vychovávať deti. Po operácii ma lekári prakticky nesledovali, samozrejme robili chemoterapiu, robili testy a úplné vyšetrenie, povedali, že atypické bunky sa už nezistili a to bolo všetko. Bol som zhrozený, že potom ma už len pustia domov a budú sa iba pozerať! Keď som bol v nemocnici, veľa som počul a videl dosť, ale čo je najdôležitejšie, dospel som k záveru, že táto choroba je veľmi zákerná a existuje vysoká pravdepodobnosť relapsu! So mnou ležali ženy, ktoré boli operované nie prvýkrát. Len čo som sa trochu spamätal, začal som sa touto problematikou zaoberať, študovať všetko na túto tému. Cez mojich známych ma osud spojil s Anastasiou. Po konzultáciách a podrobnom preštudovaní mojej choroby mi bola predpísaná komplexná liečba. Bolo to skôr zamerané na udržanie môjho stavu, posilnenie imunity a prevenciu relapsu. Tento fyto komplex pijem ročne, alebo lepšie povedané, už som začal 3. kurz. Cítim sa dobre, vidím lekárov. Dvaja moji spolubývajúci mali relaps, jeden išiel na operáciu, druhému predpísali chemoterapiu. Zatiaľ sa držím! Naozaj dúfam, že celá táto nočná mora zostane v minulosti! Anastasii veľmi pekne ďakujem za pozornosť a podporu! A samozrejme pre profesionalitu!

Irina, Moskva.

Hodnotenie:

- Irina Moskva 22:10:23 04-30-2019

Moja dcéra má teraz 14 rokov. Už rok má silné akné na tvári a krku. Samozrejme, chodili sme k lekárom a ku kozmetičke, ale všetko bezvýsledne! Lekári predpisovali hormonálne mastičky, ktoré pomáhali veľmi krátko, a potom sa to už len zhoršovalo. Ak ste urobili čistenie u kozmetičky, potom to tiež nebolo také nápadné, niekedy po zákrokoch došlo k silnému podráždeniu a začervenaniu, pretože jej pokožka je veľmi tenká a citlivá, náchylná na alergie. Niekedy sa moja dcéra tak bála o svoj vzhľad, že mohla celý deň ležať doma a nikam neísť! Tiež som dlho nemohol nájsť východisko z tejto situácie. Ale akonáhle som si náhodou prečítal o múmii, článok bol napísaný veľmi kompetentne, s ilustráciami. Kúpil som múmiu, pripravil riešenie, začali sme sa s ňou umývať a brať ju dovnútra. Pokožka je znateľne lepšia. Potom som našla masť Mumiyo. Teraz podstupujeme kurz očisty čreva, berieme špeciálnu zbierku bylín, ktoré pre nás na individuálnu objednávku pripravila Anastasia Tikhomirova, a tvár si ošetríme šťavou z čierneho orecha a masťou Mumiyo. Pokožka na tvári je čoraz lepšia, veľké akné je takmer úplne preč, stále sú malé, ale nie sú také nápadné. Moja dcéra a samozrejme som veľmi šťastná! Teraz trávi viac času s priateľmi a opäť tancuje! Chcem vám veľmi pekne poďakovať a popriať vám úspech v potrebnom obchode.!

Lilia 38 rokov, Moskva.

Mumiyo masť. Žiadne miesto pre akné.
Hodnotenie:

- Lilia Moskva 18:43:50 10-07-2018

Pred rokom, po utrpení silného stresu zo straty milovaného človeka a dlhotrvajúcej nespavosti, mi nečakane diagnostikovali difúznu nodulárnu strumu, stupeň 1. Mnohopočetné cystické formácie oboch lalokov štítnej žľazy. Subklinická hypertereóza.

Lekári povedali, že sa to nedá nijako liečiť - treba len pozorovať, a potom, ak tieto uzliny dorastajú, potom sa dajú jednoducho odstrániť a hormóny odobrať na celý život. Táto vyhliadka sa mi príliš nepáčila, hlavne že ešte nemám deti a snívam o založení rodiny. Začal som hľadať cestu z tejto situácie, začal som podrobne študovať svoj problém. Vo výsledku som sa dostal na webovú stránku Fitospas, konzultoval a prišiel na schôdzku s mojimi analýzami a výsledkami ultrazvuku. Samotná konzultácia ma veľmi potešila, s dobrým prístupom, a čo je najdôležitejšie, bola som jednoducho „nakazená“ pozitívnym vzťahom k úplnému zotaveniu..

Celkom aktívne som pri svojej liečbe používal masť Moroznik a Cinquefoil, ale v kombinácii s inými liekmi - extraktom Oncolan, extraktom Cinquefoil, Sabelnikovou infúziou a Hemlockovou masťou so striebornými iónmi. Aby som obnovil spánok a zmiernil napätie, vzal som si šikšu. Po 2 mesiacoch som sa už začal cítiť oveľa lepšie, obnovil sa mi spánok, úzkosť začala postupne ustupovať, všimol som si, že som oveľa zdržanlivejší a pokojnejší. Liečila som sa takmer 2 kurzy, presnejšie 5 mesiacov.

Pri opätovnom vyšetrení som urobil iba ultrazvuk, povedali mi, že na štítnej žľaze nie sú vôbec žiadne uzliny. Samozrejme som veril v dobrý výsledok, ale ultrazvuk som urobil znova, za poplatok. Výsledok bol rovnaký. Kontaktoval som Anastasiu a zo srdca som jej poďakoval! Teraz absolvujem preventívny kurz, len ho pre prípad vypijem. A teraz už s istotou viem, že sa moja choroba dá liečiť veľmi dobre!

Masť z čemeřice a bieleho lastovičníka. Ochrana štítnej žľazy.
Hodnotenie:

- Marina má 32 rokov. 15:53:03 06-03-2018

Moje dieťa malo 1,3 mesiaca, keď sme mu prvýkrát dali jahody na ochutnanie. Kúpili sme to na štátnej farme, v našom meste. Zdalo sa, že vôňa je dobrá, a bobule boli čerstvé. Iba na druhý deň ráno môj syn veľmi plakal a bol pokrytý červenými škvrnami. Zobrali sme ho na kliniku - lekár povedal, že máme potravinovú alergiu, predpísal masť Advantan a tiež nám povedal, aby sme pili viac tekutín. Vrátil som sa domov - dočítal som sa o masti, táto masť je hormonálna, spôsobuje veľa vedľajších účinkov, preto som si ju nekúpil. Čítal som na fóre o pleťových vodách a kúpeľoch s ľubovníkom bodkovaným, kúpal som dieťa, zlepšilo sa to, ale nie dlho.

Po kúpeli trval efekt presne 2 hodiny. Tieto škvrny boli veľmi svrbiace a on ich aktívne škrabal, ani v noci, ani cez deň sme nemali odpočinok, pretože veľa plakal! Potom som začal hľadať masť na báze ľubovníka bodkovaného a našiel som presne to, čo sme potrebovali - ľubovníkovú masť a eukalyptus. Eukalyptus dobre zmierňuje svrbenie a ľubovník bodkovaný vysuší a odstráni zápal. Kúpili sme si masť a začali sme ju natierať na všetky postihnuté miesta. Počas dňa sa rozmazávali 3–4krát, takmer stále a v noci mala masť požadovaný efekt, zjavne svrbenie prestalo, dieťa pokojne zaspalo. Po 4 dňoch bolo všetko začervenanie preč. Teraz sme boli veľmi opatrní pri zavádzaní našich „chemicky“ bobúľ a ovocia do stravy, a to pre prípad, že si masť necháme pri sebe..

Júlia 28 rokov, Reutov

Ľubovník bodkovaný a eukalyptová masť zlepšili náš stav
Hodnotenie:

- Julia 28 rokov Reutov, Moskovská oblasť 15:45:21 06-03-2018

Chcem poďakovať fytoterapeutke Anastasii Alexandrovna za rýchle riešenie môjho problému.

Oddýchol som si pri dači, stalo sa, že som tam zostal 1,5 mesiaca. Po návrate domov do Moskvy som zistil, že niekoľko mojich krtkov na pleciach a chrbte začalo nadobúdať nezdravý jasne červený vzhľad. Niektoré boli dokonca opuchnuté. Prišiel som na kliniku - lekári povedali, že sa im tento obrázok nepáči, a ponúkli mi histológiu. 2 krtky na pleciach boli veľké - 0,5 - 0,7 mm. Boli opuchnuté a dokonca mierne narušené. Chirurg jednoznačne povedal, že tieto krtky musia byť odstránené! Veľmi ma to rozladilo, prečítal som veľa informácií, ale nič som nestrihol!

Začal som hľadať ďalšie spôsoby liečby alebo prevencie svojho stavu. Napokon mi nebola stanovená žiadna diagnóza. Našiel som informácie o mastiach, výťažkoch a bylinách. Prišiel som na konzultáciu a pravdu povediac, s veľmi malou vierou v dobrý výsledok, ale začal som nanášať masť Hemlock a vo vnútri piť extrakt z čierneho orecha. Kúpil som si aj bylinku na čistenie krvi. Za mesiac som mal znateľné zmeny - opuch zmizol a farba krtkov sa začala meniť. Kúpil som si ďalšiu masť a po 2 mesiacoch mi krtky práve zbeleli! Áno, ich farba je úplne preč - stali sa z nich také biele „gombíky“, ktoré mierne vyniknú na povrchu pokožky! Po tom všetkom, čo som zažil a prešiel, sa snažím byť menej často na aktívnom slnku, vždy si zakrývať ramená a robiť profylaxiu!

Jekaterina 38 rokov, Moskva

Masť z jedľovec je pokladom pre naše telo!
Hodnotenie:

- Jekaterina Moskva 15:29:50 06-03-2018

Pred dva a pol rokom som podstúpil operáciu. Mal som rakovinu prsníka a mal som odstránený jeden prsník a 12 lymfatických uzlín. Po operácii som sa dlho zotavoval, potom som podstúpil úplné vyšetrenie, lekári povedali, že je so mnou všetko v poriadku, všetky testy boli dobré. Ale pred 4 mesiacmi som sa cítil zle, veľmi ma bolel krk, opuchli uzliny pod pažami, bola slabosť a nízka teplota. Počiatočné vyšetrenie u onkológa potvrdilo moje obavy, mala som relaps choroby a zapálili sa mi lymfatické uzliny. Bolo mi predpísané úplné vyšetrenie, testy, biopsia, CT s kontrastom atď. Uviedli, že na základe prijatých údajov rozhodnú o otázke ďalšej liečby. Celé vyšetrenie muselo prebehnúť do 3 týždňov a ďalšie stretnutie s lekárom takmer o mesiac.

A každý deň som sa cítil horšie a horšie, môj krk bol veľmi opuchnutý a zranený, nemal som silu chodiť, veľa som ležal. Náhodou som sa prostredníctvom mojej kamarátky dozvedela o dobrých a účinných drogách, ktoré už dlho užívala, a hovorila o nich dobre. Zavolal som a dostal podrobné rady. Rozhodol som sa skúsiť začať brať aspoň niečo, zatiaľ čo lekári rozhodujú o mojej ďalšej liečbe. Pri liečbe som aktívne používal Hemlockovu masť so striebornými iónmi, nanášal som ju na krk, lymfatické uzliny pod podpazuší, kde boli hrčky, na hrudník a na oblasť klavikuly. Taktiež som pil extrakt Oncolan, infúziu Sabelniku, bylinkovú zbierku „Lymphogranulomatosis“, vyrobené obklady s kamenným olejom na krku. Po 3 týždňoch som sa cítil oveľa lepšie. Podstúpil som vyšetrenie a bolo mi povedané, že musím urobiť ďalšiu operáciu. Ale keď som si spomenul, aké to bolo pre mňa ťažké a ako dlho sa mi stehy nehojili, potom sa zapálili, potom mi ešte 5 mesiacov odtekala lymfa a prakticky som od bolesti nespal, začal som uvažovať o druhej operácii. Teraz nastúpim na kurz predpísaný Anastasiou, cítim sa oveľa lepšie. Nechaj ma žiť tak dlho, ako to Boh pošle, ale už jednoducho nechcem pre seba také nové utrpenia!

Lýdia Vasilievna, 64 rokov, Moskva

Hemlock masť predlžuje môj život!
Hodnotenie:

- Lidia Vasilievna Moskva 15:25:23 06-03-2018

Ivan čaj je môj zrelý objav. V mojom sovietskom detstve sme všetci pili gruzínske a cejlónske čaje. Počas štúdia na ústave som prvýkrát v živote vyskúšal pravý zelený čaj a dlho som si naň zvykol. Keď som sa stal učiteľom a pracoval v Lyceálnom inštitúte, ochutnal som kvetinový čaj - harmanček, citrónový balzam, mätu. A až v šesťdesiatke som počas prednášok o ruských dejinách na kultúrnej brigáde ochutnal pravý ruský čaj, ktorý mi podával Slava Konovalov. Bol to Ivan-tea, produkt spoločnosti Fitospas. A ukázalo sa, že Ivan-čaj kombinuje farbu a vôňu indického, energiu a čistotu zelenej, rozmanitosť a liečivé vlastnosti bylinkových a kvetinových čajov. Všestrannosť Ivana čaju môže doplniť skutočnosť, že ho môžete piť v ktorejkoľvek spoločnosti a kedykoľvek počas dňa. To, čo som robil posledné dva roky. Dokonale uhasí smäd a nemá zdravotné obmedzenia. Radím všetkým.

Sergej Tsvetkov, historik, spisovateľ, lektor. V roku 2016 bol zapojený do produkčného centra „Cinema Directorate“, aby vytvoril podrobný historický komentár k filmu „Viking“..

Recenzie na Ivan-tea. Ruský Viking nemôže žiť bez Ivan-čaju.
Hodnotenie:

- Sergej Tsvetkov Moskva 10:27:55 04-07-2018

Pokiaľ je to možné, je lepšie kupovať výrobky od tých, ktorých osobne poznáte. Ak viete, kde sa rastlina pestuje, kto sa o ňu staral.

Žiadne kontrolné systémy veľkých korporácií nemôžu nahradiť prácu človeka, ktorému nie je jeho práca ľahostajná.

Zaujímavá kombinácia Ivana čaju z rozľahlosti Jaroslavľského regiónu a krymskej ruže, ktorú som ocenil od prvého pohára.

Tento čaj povzbudzuje ráno, večer upokojuje. V zime pripomína leto, v lete - že by bolo fajn urobiť si ich na zimu.

Ivan-čaj „Fitospas“ odporúčam všetkým milovníkom prírodných ruských produktov!

PhD z ekonómie,

šéfredaktor vydavateľstva „Alpina Publisher“

Ďalší Klasifikácia Pankreatitídy

Recenzie na Ivan-tea. Veselý Ivan-čaj pre redaktorský každodenný život.